Siirry pääsisältöön
Dominio de Es La Diva 2020
Täältä voit helposti tilata Dominio de Es La Diva 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dominio de Es La Diva 2020

Espanja Ribera del DueroKastilien-León Pullo 750 ml 14% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Dominio de Es La Diva 2020

Dominio de Es La Diva 2020 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta espanjalaista viiniä. Tämä vuosikerta saa alkunsa ainutlaatuisesta maaperästä, joka antaa sille erinomaisen luonteen ja monimutkaisen makuprofiilin.

La Diva 2020 löytyy La Riojan alueelta, joka tunnetaan viineistään ympäri maailmaa. Alueen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kasvulle. Näin ollen tämä viini kuvastaa täydellisesti alueen perinteitä ja viininvalmistusta.

Tämä viini hemmottelee aisteja monipuolisuudellaan. Sen tumma, rubiininpunainen väri houkuttelee heti ensi silmäyksellä. Sen tuoksussa voi havaita tummia marjoja, kuten kirsikkaa ja luumua, sekä hienovaraisia mausteita. Tämän kauniin ensivaikutelman jälkeen viini paljastaa täyteläisen ja tasapainoisen maun, jossa voi aistia muun muassa kypsien marjojen ja tammen sävyjä.

Dominio de Es La Diva 2020 sopii loistavasti erilaisten ruokien kumppaniksi. Sen ryhdikäs maku ja monipuolisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan yhdistettäväksi esimerkiksi grillatun lihan, pastan tai juustojen kanssa. Sen tanniinit pehmentävät lihan maustetta ja antavat ruualle syvyyttä. Viini tulee parhaiten itsessään esiin, kun sitä tarjoillaan noin 16-18 asteen lämpötilassa, jolloin sen aromit ja maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Dominio de Es La Diva 2020 on todellinen helmi espanjalaisen viinintuotannon maailmassa. Sen luonteenomainen maku ja ainutlaatuinen luonne tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista viiniä. Tarjoa tämä viini juhlapöydässä tai nauti siitä rennossa illanistujaisissa – se tulee takuulla ihastuttamaan kaikkia viinin ystäviä.

Täältä voit helposti tilata Dominio de Es La Diva 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.