Siirry pääsisältöön
David & Nadia Pinotage 2021
Täältä voit helposti tilata David & Nadia Pinotage 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

David & Nadia Pinotage 2021

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Pinotage Pullo 750 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Pinotage

Om David & Nadia Pinotage 2021

David & Nadia Pinotage 2021 - Nykyaikainen ja monipuolinen punaviini Etelä-Afrikasta

David & Nadia Pinotage 2021 on korkealaatuinen punaviini Etelä-Afrikasta. Tämä viini kuuluu David & Nadia -viinitalon valikoimaan ja se valmistetaan käsinpoimituista Pinotage-rypäleistä. Tämä viini on osa heidän jatkuvaa sitoutumistaan laatuun ja perinteeseen Etelä-Afrikan viinintuotannossa.

Tämän Pinotage-viinin herkullinen maku ja houkutteleva tuoksu ovat sen hienoimmat piirteet. Siinä on rikkaita tanniineja ja marjaisia vivahteita, jotka tekevät siitä miellyttävän ja tasapainoisen kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle. Maku on intensiivinen ja monikerroksinen, ja siinä voi maistaa kypsiä mustaherukoita, kirsikoita ja mausteita.

David & Nadia Pinotage 2021 sopii erinomaisesti liharuokien, erityisesti grillattujen ja paistettujen punaisten lihojen, kuten entrecôten tai karitsan, kanssa. Tämän viinin mausteinen ja täyteläinen luonne täydentää täydellisesti lihansyöjien ruokailunautintoa. Lisäksi se sopii hyvin myös kovien juustojen, kuten cheddarin tai goudan, kanssa.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan David & Nadia Pinotage 2021 viiniä noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa viinin aromien ja makujen kehittymistä täydellisesti. Voit avata pullon ennen tarjoilua noin tunti ennen, jotta viini voi hengittää ja sen maut voivat kehittyä vieläkin paremmin.

David & Nadia Pinotage 2021 on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat korkealaatuista ja monipuolista punaviiniä Etelä-Afrikasta. Sen hienostunut maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin ja ruokapöytään.

Täältä voit helposti tilata David & Nadia Pinotage 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.