Siirry pääsisältöön
Glenmorangie Grand Vintage 1997
Täältä voit helposti tilata Glenmorangie Grand Vintage 1997 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Glenmorangie Grand Vintage 1997

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 43% vol 1997
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 1997

Om Glenmorangie Grand Vintage 1997

Glenmorangie Grand Vintage 1997 on erittäin arvostettu skotlantilainen viski, jonka alkuperä on peräisin vuodelta 1997. Tämä taidokkaasti valmistettu ja kypsytetty viski tarjoaa ainutlaatuisen makunsa ja arominsa, joka on saanut aikaan innostusta ja ihailua ympäri maailmaa.

Tämän upean viskin alkuperä juontaa juurensa Glenmorangie-tislaamoon, joka sijaitsee Pohjois-Scottish Highlandsissa. Täällä viski on valmistettu käyttämällä perinteisiä skotlantilaisia ​​valmistusmenetelmiä ja huolellisesti valitusta gerstestä, joka antaa sille sen ainutlaatuisen maun ja luonteen.

Glenmorangie Grand Vintage 1997 tarjoaa rikkaan, mausteisen ja monimutkaisen maun, jossa on vahva pähkinäinen ja vaniljainen pohja. Se sisältää myös häivähdyksiä kanelista, omenasta ja sitrushedelmistä, mikä tekee siitä erittäin miellyttävän nauttia – olipa kyseessä sitten rentoutumishetki yksin tai juhlallinen tilaisuus ystävien kanssa.

Sen tuoksussa on havaittavissa hienostuneita ja houkuttelevia vivahteita, kuten mausteita, tammea, hunajaa ja kuivattuja hedelmiä. Nämä ominaisuudet tekevät Glenmorangie Grand Vintage 1997:sta miellyttävän ja houkuttelevan jokaiselle viskin ystävälle.

Tämä korkealaatuinen viski sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai jäillä. Se on myös erinomainen valinta erilaisten ruokien ja alkupalojen kanssa, kuten voimakkaiden juustojen, suklaan tai vaikkapa savustetun lohen kanssa. Optimaalisen makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Glenmorangie Grand Vintage 1997 viskiä huoneenlämmössä tai hieman jääkaappikylmänä, noin 15-18 asteessa.

Glenmorangie Grand Vintage 1997 on todellinen taidonnäyte skotlantilaisesta viskistä, joka miellyttää vaativampiakin makunystyröitä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja huolellisesti valitut ainesosat tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostunutta makuelämystä viskin muodossa.

Täältä voit helposti tilata Glenmorangie Grand Vintage 1997 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.