Siirry pääsisältöön
El Sacramento  2016
Täältä voit helposti tilata El Sacramento 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

El Sacramento 2016

Espanja Rioja GracianoTempranillo Pullo 750 ml 14% vol 2016
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2016
Rypälelajikkeet Graciano, Tempranillo

Om El Sacramento 2016

El Sacramento 2016 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman elämyksen maistelijalleen. Tämän viinin alkuperä kätkee sisäänsä Espanjan aurinkoiset ja hedelmälliset rinteet, joista se on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä. Näiden rypäleiden ainutlaatuinen yhdistelmä antaa viinille sen päätähteyden ja herkullisen maun.

El Sacramento 2016:n syvän punertava väri ja houkutteleva tuoksu vievät sinut matkalle viinin herkulliseen maailmaan. Sen runsaat ja moniulotteiset aromit tarjoavat iloa kaikille aisteille. Voit aistia kypsien tummien marjojen, kuten kirsikoiden, luumujen ja mustaherukoiden täyteläisen makeuden, sekä kevyen mausteisuuden ja hienostuneen vaniljan vivahteet.

El Sacramento 2016 on erinomainen valinta monenlaisille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku ja hyvin tasapainoinen hapokkuus istuvat täydellisesti esimerkiksi lihaisten pastaruokien, grillattujen punaisten lihojen ja kypsien juustojen seuraan. Voit myös nauttia tästä viinistä sellaisenaan ja käyttää sitä juhlistamaan erityisiä hetkiä ystävien kanssa.

El Sacramento 2016 on suositeltavaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin rikkaita makuja ja takaa sen optimaalisen nautinnon. Voit nauttia tästä viinistä heti avaamisen jälkeen tai antaa sen kehittyä pullossa lisää vuosien ajan.

El Sacramento 2016 on viini, joka herättää kiinnostuksen viininystävien keskuudessa. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat viinin hienostuneisuutta ja moniulotteisuutta. Nauti tästä viinistä ja anna sen viedä sinut matkalle Espanjan viiniviljelmille aistien iloa tarjoten.

Täältä voit helposti tilata El Sacramento 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.