Siirry pääsisältöön
Vinha Pan Luis Pato 2018
Täältä voit helposti tilata Vinha Pan Luis Pato 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vinha Pan Luis Pato 2018

Portugali Bairrada Baga Pullo 750 ml 13% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Baga

Om Vinha Pan Luis Pato 2018

Vinha Pan Luis Pato 2018 on erinomainen viinivalinta niille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen ja hienostuneen makumatkan Portugalin viinimaailmaan. Tämä viini on peräisin erityiseltä Vinha Pan -tarhalta, joka sijaitsee kuuluisalla Luis Pato -viinialueella.

Viinin syntyperä on jo itsessään yksi sen suurimmista vahvuuksista. Vinha Pan -tarhalla käytetään perinteisiä viljelymenetelmiä ja viinintekotaitoa, jotka ovat periytyneet sukupolvelta toiselle. Tämä perinteinen lähestymistapa antaa viinille ainutlaatuisen luonteen ja arvostettua paikallista identiteettiä.

Vinha Pan Luis Pato 2018 -viinin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Suussa havaitaan tummia marjoja, kypsää kirsikkaa ja hienovaraista mausteisuutta. Viinin tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät siitä erittäin nautinnollisen ja helposti lähestyttävän. Tämä viini sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat laadukasta ja eleganssia, sekä haluavat kokea aitoa Portugalin viinikulttuuria.

Vinha Pan Luis Pato 2018 -viinillä on myös hienostunut tuoksu, jossa voi havaita tummia hedelmiä, mausteita ja kevyttä savuisuutta. Tuoksu antaa viinille ylimääräisen dimension ja lisää sen houkuttelevuutta.

Tämä viini sopii erinomaisesti erilaisten ruokien pariksi. Se täydentää täydellisesti esimerkiksi paahdettua lihaa, pehmeitä juustoja ja mausteisia pastaruokia. Vinha Pan Luis Pato 2018 kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä auttaa viinin makuja ja tuoksuja pääsemään oikeuksiinsa.

Kokonaisuutena Vinha Pan Luis Pato 2018 on ajaton ja hienostunut viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan Portugalin viinimaailmaan. Sen laadukkaat raaka-aineet, perinteinen valmistusmenetelmä ja herkullinen maku tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia unohtumattomasta viinielämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Vinha Pan Luis Pato 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.