Siirry pääsisältöön
Monterosso Rosso 2022
Täältä voit helposti tilata Monterosso Rosso 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Monterosso Rosso 2022

Italia OscoMolise Sangiovese Pullo 750 ml 14% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.9g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sangiovese

Om Monterosso Rosso 2022

Monterosso Rosso 2022 on herkullinen ja tasapainoinen punaviini, joka edustaa parasta Italian viinivalmistuksen perinnettä. Tämä viini on peräisin Monterosson viinialueelta, joka sijaitsee Ligurian rannikolla. Alueen ainutlaatuiset maaperä- ja ilmasto-olosuhteet luovat ihanteellisen ympäristön Sangiovese- ja Merlot-rypäleiden kasvattamiselle.

Monterosso Rosso 2022:ssa on upea sävy ja houkutteleva tuoksu, jossa voi aistia kypsien punaisten hedelmien, kuten kirsikoiden ja luumujen, sekä mausteiden vivahteita. Viinin maku on täyteläinen ja samettinen, tarjoten miellyttävän tasapainon hedelmäisyyden ja tanniinien välillä. Viinin harmoninen jälkimaku jää pitkäksi aikaa suuhun ja tekee siitä erinomaisen seuralaisen monille ruoille.

Monterosso Rosso 2022 sopii mainiosti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen pehmeät tanniinit ja raikas hapokkuus tekevät siitä ihanteellisen kumppanin liharuokien, erityisesti pihvien ja paistien, kanssa. Voit myös nauttia tämän viinin pastan tai riistan kanssa, sillä sen monipuolinen luonne tekee siitä täydellisen valinnan monenlaisille ruoille.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme alueen perinteisten ruokien kanssa nauttimista, kuten paikallisen pastan, kuten trofie, tai herkullisten antipasto-lautasten kanssa. Jotta viinin maku pääsee täyteen potentiaaliinsa, suosittelemme myös tarjoilemaan sitä hieman viilennettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa.

Monterosso Rosso 2022 tarjoaa ainutlaatuisen viinikokemuksen, jossa yhdistyy alueen perinteinen viinintekotaito ja laadukkaat raaka-aineet. Olipa kyseessä juhlaillallinen tai rento illanvietto ystävien kanssa, tämä viini varmasti ilahduttaa ja vie makunystyrät matkalle Italian maaseudulle.

Täältä voit helposti tilata Monterosso Rosso 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.