Siirry pääsisältöön
Château d’Yquem  2019
Täältä voit helposti tilata Château d’Yquem 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château d’Yquem 2019

Ranska SauternesBordeaux Pullo 1500 ml 14.5% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Château d’Yquem 2019

Château d'Yquem 2019 on korkealaatuinen ja arvostettu viini, joka edustaa hienointa ranskalaisen viinintuotannon perinnettä. Tämä monikerroksinen ja hienostunut viini on valmistettu Sauternesin viinialueella Bordeaux'ssa, jossa viljellään maailman parhaita makeita valkoviinejä.

Château d'Yquem 2019'n ensisilmäyksellä huomaa sen upean kultaisen värin ja tiheän koostumuksen, mikä viittaa viinin korkeaan sokeripitoisuuteen ja pitkään ikääntymispotentiaaliin. Sen hieno aromi tarjoaa rikkaita kosketuksia aprikoosi, hunaja, vanilja ja sitrushedelmä, jotka luovat kutsuvan ja hienostuneen tuoksun.

Tämän viinin maku on upea yhdistelmä makeutta ja hapokkuutta. Sen runsas suutuntuma hellii makunystyröitä ja tarjoaa tyylikkään tasapainon sitrushedelmien, hunajan ja mausteiden välillä. Jälkimaku on pitkä ja miellyttävä, jättäen suuhun makean ja hedelmäisen jälkimaun.

Château d'Yquem 2019 on ihanteellinen nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruoille. Se sopii erityisen hyvin klassisten jälkiruokien, kuten crème brûléen tai pistaasipähkinäkakun, kumppaniksi. Lisäksi se täydentää täydellisesti voimakkaita juustoja, kuten Roquefortia tai harmaita homejuustoja. Suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta Celsius.

Château d'Yquem 2019 on todellinen helmi viiniharrastajille, jotka arvostavat laadukasta ja moniulotteista makeaa valkoviiniä. Sen uskomaton monimuotoisuus ja hienostuneisuus tekevät siitä todellisen herkun kaikille aisteille.

Täältä voit helposti tilata Château d’Yquem 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.