Siirry pääsisältöön
Château d’Yquem  2019
Täältä voit helposti tilata Château d’Yquem 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château d’Yquem 2019

Ranska SauternesBordeaux Pullo 750 ml 14.5% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Château d’Yquem 2019

Château d'Yquem 2019 on ranskalainen viinintuottaja, joka tarjoaa korkealaatuisia ja arvostettuja viinejä. Tämä vuosikerta edustaa huippulaatua ja huippuosaamista viininvalmistuksessa. Sen alkuperä on peräisin Grand Cru-luokitellusta viinialueesta Sauternes, joka sijaitsee Bordeaux'n alueella Ranskassa.

Château d'Yquemin 2019 on makea valkoviini, joka on valmistettu Sémillon- ja Sauvignon Blanc -rypäleistä. Sen herkullinen maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa on vivahteita aprikoosista, hunajasta ja sitrushedelmistä. Tuoksultaan viini on houkutteleva ja aromikas, jossa on huomattavia kukkaisia ja hedelmäisiä elementtejä.

Tätä viiniä suositellaan nautittavaksi erityisesti jälkiruoan rinnalla, erityisesti pehmeiden juustojen, suklaan tai vaniljasta valmistettujen jälkiruokien kanssa. Sen makeus ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä ihanteellisen makuparin monenlaisille herkuille.

Jotta voisit nauttia täysin tämän viinin ainutlaatuisista ominaisuuksista, suosittelemme tarjoilemaan sen jäähdytettynä noin 10-12 asteessa. Tämä auttaa korostamaan viinin täyteläistä makua ja eleganttia rakennetta.

Château d'Yquem 2019 on huippulaatuinen viinivalinta vaativille viininystäville, jotka arvostavat kompleksisia makuja ja hienostunutta aromia. Sen perinteet ja historia tekevät siitä todellisen taideteoksen viinimaailmassa. Oletko valmis sukeltamaan Château d'Yquem 2019:n kiehtovaan maailmaan?

Täältä voit helposti tilata Château d’Yquem 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.