Siirry pääsisältöön
Pax LAB #28 Imperial IPA Kveik Edition
Täältä voit helposti tilata Pax LAB #28 Imperial IPA Kveik Edition lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pax LAB #28 Imperial IPA Kveik Edition

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Pullo 330 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Pax LAB #28 Imperial IPA Kveik Edition

Pax LAB #28 Imperial IPA Kveik Edition on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa vahvaa ja intensiivistä makuelämystä. Tämä olut on valmistettu erityisellä kveik hiivalajikkeella, joka tuo siihen ainutlaatuisia ominaisuuksia ja rikasta aromia.

Härkomst (alkuperä) tässä oluessa on tärkeä tekijä, sillä se on valmistettu huolellisesti valituista ja laadukkaista raaka-aineista. Jokainen ainesosa on valittu tarkkaan, jotta lopputulos olisi täydellinen. Olut on valmistettu käsityönä pienissä erissä, mikä takaa sen korkean laadun ja uniikin luonteen.

Pax LAB #28 Imperial IPA Kveik Edition tarjoaa syvä ja moniulotteinen maku, joka ravistelee makunystyröitäsi. Maultaan se on voimakas ja hedelmäinen, jossa maistuvat kypsät trooppiset hedelmät ja karamellin makeus. Sen runsas humalointi tuo esiin tasapainoisen katkeruuden, joka jää mukavasti suuhun maisteltavaksi.

Doft (tuoksu) tässä oluessa on vahva ja houkutteleva. Siinä yhdistyvät trooppisten hedelmien raikkaus ja havumetsän tuoksut. Oluen tuoksu kutsuu sinut tutustumaan sen moniulotteiseen maailmaan ja herättää mielikuvia eksoottisista maisemista.

Pax LAB #28 Imperial IPA Kveik Edition on täydellinen olut nautittavaksi sellaisenaan tai ruoan kanssa. Se sopii erityisen hyvin mausteisten ruokien, kuten curryjen, grilliruokien ja voimakkaiden juustojen kanssa. Olut tarjoaa mielenkiintoisen vastaparin mausteisille ruoille ja korostaa niiden makua.

Oikea serveringstemperatur (tarjoilulämpötila) tälle oluelle on noin 8-10 astetta Celsius. Tämä lämpötila mahdollistaa oluen täyden makunautinnon ja sen eri aromien esiintulon. Muista tarjoilla tämä olut oikeasta lämpötilasta, jotta se tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen makukokemuksen.

Pax LAB #28 Imperial IPA Kveik Edition on ainutlaatuinen olut, joka herättää aisteja ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Astu rohkeasti tähän oluen maailmaan ja anna sen ihastuttaa sinua herkullisilla mauillaan ja tuoksuillaan.

Täältä voit helposti tilata Pax LAB #28 Imperial IPA Kveik Edition lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.