Siirry pääsisältöön
St Bernardus Christmas Ale
Täältä voit helposti tilata St Bernardus Christmas Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

St Bernardus Christmas Ale

Belgia Pullo 750 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om St Bernardus Christmas Ale

St Bernardusin joululager - Alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

St Bernardus Christmas Ale on belgialainen olut, joka on suunniteltu erityisesti joulunajan nautittavaksi. Tämä olut on valmistettu perinteisellä belgialaisella oluthiivasprosessilla, mikä antaa sille ainutlaatuisen maun ja aromin.

Tämä joululager tarjoaa täyteläisen ja lämpimän maun, jossa on vivahteita karamellista, mausteista ja kypsistä hedelmistä. Sen korkea alkoholipitoisuus tasapainottaa täydellisesti makeuden ja antaa sille tyylikkään ja lämmittävän tunnun sekä monimuotoisen maun.

Olutta kuvaillaan myös tuoksultaan houkuttelevaksi, jossa on havaittavissa mausteiden, tumman sokerin ja lämpömalttien vivahteita. Tämä tuoksu luo miellyttävän ja jouluisen tunnelman, joka sopii täydellisesti joulunajan juhliin ja hengen nostattamiseen.

St Bernardus Christmas Ale sopii erinomaisesti nautittavaksi yksinään tai seuraksi jouluruoille. Sen täyteläinen maku ja lämpö saavat aikaan miellyttävän ja harmonisen yhdistelmän erilaisten ruokien kanssa. Se sopii erityisen hyvin maultaan vahvojen, mausteisten ja täyteläisten ruokien, kuten paistien, juustojen ja suklaajälkiruokien kanssa.

Tämä olut tulisi tarjoilla noin 12-14 asteen lämpötilassa, jotta sen täysi maku ja aromi pääsevät oikeuksiinsa. Jääkaapin lämpötila on sopiva alkuun ja se lämpenee hitaasti juoden ajan myötä.

St Bernardus Christmas Ale tarjoaa täydellisen tavan juhlia joulua ja nauttia joulun tunnelmasta. Sen ainutlaatuinen maku, tuoksu ja korkea laatu tekee siitä erinomaisen valinnan jouluruokien kumppaniksi tai vaikkapa lahjaksi olutharrastajalle. Ota lasillinen tätä herkullista ja lämmittävää olutta ja anna joulun taian viedä sinut mukanaan.

Täältä voit helposti tilata St Bernardus Christmas Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.