Siirry pääsisältöön
Flying Guru Brewery Böhmisk Mörke
Täältä voit helposti tilata Flying Guru Brewery Böhmisk Mörke lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Flying Guru Brewery Böhmisk Mörke

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Pullo 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Flying Guru Brewery Böhmisk Mörke

Flying Guru Brewery Böhmisk Mörke - Tervetuloa makuelämykseen, jossa kohtaavat perinteet ja innovaatio! Tämä mahtava olut tulee Flying Gurun panimosta, joka tunnetaan korkealaatuisista ja uniikeista olutsaavutuksistaan. Böhmisk Mörke edustaa täysin uutta lähestymistapaa tummaan olueen, tarjoten aidon ja intensiivisen makuelämyksen.

Böhmisk Mörken tausta on vahvasti juurtunut perinteiseen boheemilaiseen olutvalmistukseen. Tämä tumma olut on valmistettu huolellisesti valikoiduista maltaista ja humalista, joiden yhdistelmä tarjoaa syvän ja täyteläisen maun. Jokainen siemaus tulee olemaan matka aitoon boheemilaiseen olutkulttuuriin, jossa historia ja maku kohtaavat täydellisesti.

Böhmisk Mörken rikas ja monipuolinen maku varmasti hurmaa oluen ystävät. Se tarjoaa maistuvan yhdistelmän maltaiden paahteisuutta, makuhermoja hiveleviä karamellisiivuja ja hienostunutta humalan katkeruutta. Oluen täyteläisyys ja tasapaino tekevät siitä miellyttävän juotavan, joka sopii moniin eri tilanteisiin.

Älä unohda myöskään Böhmisk Mörken houkuttelevaa tuoksua! Sen intensiiviset vivahteet tarjoavat miellyttävän yhdistelmän paahdetun maltaisuuden, tumman suklaan ja hienovaraisen mausteisuuden tuoksuja. Jo tuoksun perusteella tiedät, että tulet kokemaan jotain erityistä.

Böhmisk Mörke sopii erinomaisesti nautittavaksi monien ruokalajien kanssa. Se on loistava kumppani liharuoille, kuten pihveille, grillatuille makkaroille ja karitsanherkuille. Myös suolaiset juustot ja suklaapohjaiset jälkiruoat saavat uuden tason tämän oluen seurassa.

Muista nauttia Böhmisk Mörke oikeassa lämpötilassa saadaksesi täyden makuelämyksen. Suosittelemme nauttimaan oluen noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila antaa oluelle tilaisuuden tuoda esiin kaikki hienostuneet maut ja aromit.

Flying Guru Brewery Böhmisk Mörke on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja makurikasta olutta. Anna tämän upean oluen viedä sinut mukanaan symfoniseen maistelumatkaan, jossa boheemilaiset perinteet ja innovaatio kohtaavat täydellisesti.

Täältä voit helposti tilata Flying Guru Brewery Böhmisk Mörke lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.