Siirry pääsisältöön
Pegasus Bay Riesling 2019
Täältä voit helposti tilata Pegasus Bay Riesling 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pegasus Bay Riesling 2019

Uusi-Seelanti WaiparaCanterbury Riesling Pullo 750 ml 12.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Riesling

Om Pegasus Bay Riesling 2019

Pegasus Bay Riesling 2019 on upea valinta viininharrastajille, jotka arvostavat laadukkaita ja monikerroksisia viinejä. Tämä viini on valmistettu huolella käsinpoimituista Riesling-rypäleistä, jotka tuovat siihen ainutlaatuista makua ja tyyliä.

Viinin alkuperä, Canterburyn tasanko, onkin yksi sen hienouksista. Tämä alue sijaitsee Uuden-Seelannin eteläosassa ja on tunnettu viileästä ilmastostaan, mikä antaa viinille raikkaan ja eloisuutta henkivän luonteen. Rypäleet on viljelty kestävän maatalouden periaatteiden mukaan, ja tämä näkyy myös viinin laadussa.

Pegasus Bay Rieslingin maussa ja tuoksussa on runsaasti monimuotoisuutta. Alkoholiprosentti on huomattavan korkea, mikä tuo intensiivisen hedelmäisyyden ja kompleksisuuden esille. Sitruuna- ja aprikoosin aromeja seuraavat hunajan sävyt, jotka antavat viinille hienostunutta makeutta. Hapokkuus tasapainottaa kokonaisuutta ja tekee siitä miellyttävästi suun kihelmöivän.

Tämä Riesling sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen hapokkuus ja hedelmäisyys tekevät siitä täydellisen kumppanin vastustamattomille äyriäis- ja kala-annoksille. Se myös korostaa hyvin maanläheisempien ruokien, kuten sianlihan ja pekonin, makuja. Suosittelemme nauttimaan tätä viiniä hieman viilennettynä, noin 8-10 asteessa, jotta sen kaikki hienostuneet maut pääsevät oikeuksiinsa.

Pegasus Bay Riesling 2019 on todella upea viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen moniulotteisuus ja laadukas valmistustapa tekevät siitä varman valinnan niille, jotka arvostavat huippuluokan viinejä. Kokeile sitä seuraavalla illallisella tai anna sen tuoda juhlatunnelmaa erikoistilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Pegasus Bay Riesling 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.