Siirry pääsisältöön
La Salle Muscat Viognier Chenin Blanc
Täältä voit helposti tilata La Salle Muscat Viognier Chenin Blanc lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Salle Muscat Viognier Chenin Blanc

YHDYSVALLAT Kalifornien Pullo 750 ml 9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 4.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om La Salle Muscat Viognier Chenin Blanc

La Salle Muscat Viognier Chenin Blanc on ainutlaatuinen viinisekoitus, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen kaikille viinin ystäville. Tämä viini yhdistää Muscat-, Viognier- ja Chenin Blanc -rypäleiden parhaat ominaisuudet luoden tasapainoisen ja hienostuneen maun.

Viinin alkuperä on tärkeä osa sen tarinaa. Se on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, jotka kasvavat La Salen viinitiloilla. La Salen ainutlaatuiset maaperät, ilmasto-olosuhteet ja lämpötilavaihtelut antavat viinille erityisen luonteen ja monimuotoisuuden.

La Salle Muscat Viognier Chenin Blancilla on upea aromi, joka avautuu heti ensimmäisestä tuoksusta. Hedelmäinen ja kukkainen tuoksu täyttää ilman tuoreella tavalla, joka houkuttelee sinut maistamaan tätä herkullista viiniä.

Maussa voit odottaa tasapainoista sekoitusta erilaisia ​​hedelmiä, kuten aprikooseja, persikoita ja sitrushedelmiä. Raikkaat ja eloisat maut luovat täydellisen harmonian makeuden ja hapokkuuden välillä, jolloin jokainen siemaus on täynnä iloa ja tyydytystä.

La Salle Muscat Viognier Chenin Blanc on monikäyttöinen viini, joka sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se on täydellinen kumppani kevyille kalaruoille, kuten grillatulle lohelle tai tuoreille äyriäisille. Voit myös nauttia sitä salaattien, kanan ja pastan kanssa. La Salle Muscat Viognier Chenin Blancin ainutlaatuinen luonne täydentää näitä ruokia täydellisesti.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta Celsius. Tämä varmistaa, että viinin kaikki aromit ja maut tulevat esiin parhaiten. Muista jäähdyttää pullo tarpeeksi ajoissa ennen tarjoilua, jotta voit nauttia tästä herkullisesta viinistä täysin rinnoin.

La Salle Muscat Viognier Chenin Blanc on ylimmän luokan viini, joka tulisi ehdottomasti kokea. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niin erityisiin tilaisuuksiin kuin rentoihin illallisiin ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata La Salle Muscat Viognier Chenin Blanc lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.