Siirry pääsisältöön
Beer Monkey Tamarin
Täältä voit helposti tilata Beer Monkey Tamarin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beer Monkey Tamarin

Ruotsi Uppsala länKnivsta kommun Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Beer Monkey Tamarin

Beer Monkey Tamarin on ainutlaatuinen olut, joka herättää tunnepurkauksen maailmalla. Sen juuret juontavat juurensa eksoottisiin sademetsiin, missä se sai inspiraationsa elävänä ja iloisena tamarinsimakujen kirjosta.

Beer Monkey Tamarinin maku on täyteläinen ja raikas, sekoittaen täydellisesti ylellisiä hedelmäisiä vivahteita ja kevyttä hapokkuutta. Tämän oluen suissa sulava koostumus tarjoaa miellyttävän tasapainon, joka jättää jälkimakuun jäljen onnesta.

Beer Monkey Tamarinin aromi on huumaava ja kiehtova, sekoittaen houkuttelevia tuoksuja trooppisista hedelmistä, kuten passionhedelmästä, mangoista ja sitrushedelmistä. Näitä tuoksuvia nuotteja seuraa tietty hienovarainen mausteisuus, luoden ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Beer Monkey Tamarinin kanssa nautit parhaiten tulisia ruokia, kuten tulista thaikkuunuudelia tai mausteista meksikolaista guacamolea. Sen mausteisuus täydentää täydellisesti tulisia makuelämyksiä ja tuo esiin erilaisia sävyjä ruoan makumaailmassa.

Beer Monkey Tamarin tulisi nauttia viileänä, noin 6-8 asteessa, jotta sen maku ja aromit saavat täyden oikeudenmukaisuuden. Kylmän lämpötilan ansiosta olut säilyttää raikkautensa ja auttaa korostamaan sen monia makuja.

Beer Monkey Tamarin on täydellinen valinta niille, jotka etsivät ainutlaatuista ja jännittävää olutta, joka tarjoaa eksotiikkaa ja raikkautta jokaisessa siemauksessa. Sen vastustamaton maku ja tuoksu saavat sinut tuntemaan olosi kuin matkustaisit eksoottisiin maisemiin aina, kun avaat pullon.

Täältä voit helposti tilata Beer Monkey Tamarin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.