Siirry pääsisältöön
Jädraöl King Kong
Täältä voit helposti tilata Jädraöl King Kong lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jädraöl King Kong

Ruotsi Gävleborgs länGävle kommun Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jädraöl King Kong

Jädraöl King Kong on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteitä, makua ja tuoksua. Tämä olut tulee suoraan Jädraöl-nimiseltä panimolta, joka sijaitsee Ruotsin sydämessä. Panimo on sitoutunut käyttämään vain parhaita raaka-aineita ja valmistamaan korkealaatuisia tuotteita. Jädraöl King Kong ei ole poikkeus.

Tämän oluen maku on tasapainoinen ja täyteläinen. Siinä yhdistyvät suussa sulavat maltaat ja paahteiset sävyt, jotka antavat sille ainutlaatuisen luonteen. Kun maistat Jädraöl King Kongia, voit odottaa nauttivasi täyteläisestä ja monipuolisesta oluesta, joka sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa.

Jädraöl King Kongin tuoksu on houkutteleva ja miellyttävä. Jo ensimmäisestä nenästä vedestä lähtee esiin rikas maltaisen aromi, joka antaa esimakua oluen herkullisesta mausta. Tämä olut on suunniteltu tarjoamaan täydellinen aistinautinto jokaiselle oluen ystävälle.

Jädraöl King Kong sopii erinomaisesti ruoan kanssa nautittavaksi. Sen täyteläinen maku ja tasapainotettu luonne tekevät siitä oivan valinnan erilaisten ruokien, kuten grillatun lihan, juustojen ja mausteisten ruokien kanssa. Sen monipuolisuus takaa, että se voi täydentää erilaisia ​​ruokalajeja ja parantaa niiden makuelämystä.

Jädraöl King Kong tulee nauttia oikeassa lämpötilassa, jotta sen maku pääsee täysiin oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoilemaan tätä olutta noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin saat parhaan kokemuksen ja voit todella nauttia sen herkullisista ominaisuuksista.

Jädraöl King Kong on todellinen aarre oluen ystäville. Sen korkea laatu, täyteläinen maku ja tasapainoinen luonne tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka arvostavat hyvää olutta. Ota lasi, kaada lasiin Jädraöl King Kongia ja koe tämän upean oluen ainutlaatuinen taika.

Täältä voit helposti tilata Jädraöl King Kong lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.