Siirry pääsisältöön
Allesverloren Shiraz 2016
Täältä voit helposti tilata Allesverloren Shiraz 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Allesverloren Shiraz 2016

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Shiraz Pullo 375 ml 14.5% vol 2016
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2016
Rypälelajikkeet Shiraz

Om Allesverloren Shiraz 2016

Allesverloren Shiraz 2016 on maailmanluokan viinivalinta, joka tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia niin alkuperässään, maussaan kuin tuoksussaankin. Tämä viini tulee Etelä-Afrikan legendaariselta viinitilalta, jolla on yli 200 vuoden perinteet viininvalmistuksessa. Allesverlorenin Shiraz-viinit ovat tunnettuja voimakkaasta aromistaan ja täyteläisestä mausta, ja tämä vuosikerta ei ole poikkeus.

Viinin alkuperä juontaa juurensa Swartlandin alueelle, joka sijaitsee Länsi-Kapin maakunnan sydämessä Etelä-Afrikassa. Alueen kuiva ja aurinkoinen ilmasto yhdistettynä hiekkaisiin maaperään antaa viinille ainutlaatuisen luonteen. Allesverloren viinitila hyödyntää perinteisiä menetelmiä ja moderneja tekniikoita tuottaakseen viinejä, jotka jäljittelevät alueen ainutlaatuista ilmapiiriä ja maaperää.

Allesverloren Shiraz 2016:n maku on intensiivinen ja täyteläinen. Siinä voi aistia tummia marjoja, kypsää luumua ja mausteita. Viinin aromi tuo esiin hienoja vaniljan ja pippurin vivahteita, jotka tasapainottavat sen runsautta ja antavat sille kompleksisuutta. Pehmeät tanniinit ja pitkä jälkimaku tekevät tästä Shirazista todellisen makunautinnon.

Tämä viini sopii erinomaisesti punaisen lihan sekä voimakkaiden juustojen kanssa. Yhdistä Allesverloren Shiraz 2016 grillattuun pihviin tai täyteläisiin patoihin saadaksesi täydellisen makuelämyksen. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä 18-20 asteen lämpötilassa, jotta sen rikas maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Allesverloren Shiraz 2016 on ehdoton valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja maistuvia viinejä. Tämä ainutlaatuinen Shiraz ei petä odotuksiaan ja sen syvä maku jää varmasti mieleesi pitkään.

Täältä voit helposti tilata Allesverloren Shiraz 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.