Siirry pääsisältöön
Convalmore 32 Years 2017
Täältä voit helposti tilata Convalmore 32 Years 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Convalmore 32 Years 2017

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 48.2% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Convalmore 32 Years 2017

Convalmore 32 vuotta 2017 - alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Convalmore 32 vuotta 2017 on ylellinen ja ainutlaatuinen skotlantilainen viskibrändi, joka tarjoaa poikkeuksellisen juomaelämyksen kaikille viskin ystäville. Tämä huippuviski on valmistettu Convalmoren tislaamolla, joka sijaitsee Speysiden sydämessä, Skotlannissa.

Convalmore 32 vuotta 2017 tarjoaa hienostuneen ja monimuotoisen maun, joka hellii kaikkia aisteja. Viskin maussa voi erottaa hienovaraisia hedelmäisiä ja mausteisia vivahteita, jotka sekoittuvat pehmeään savuun ja tammen vaniljaiseen makeuteen. Tämä tyylikäs yhdistelmä tekee Convalmoresta todellisen herkkupalan viskin harrastajille.

Tuoksultaan Convalmore 32 vuotta 2017 on houkutteleva ja moniulotteinen. Tuoksusta voi erottaa kypsien hedelmien, hunajan ja kermaisen vaniljan sävyjä, jotka luovat hienostuneen ja houkuttelevan aromin.

Tämä upea viski sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, ilman mitään sekoittajia tai jääpaloja. Se on täysin aito viskikokemus, joka ansaitsee täyden huomion ja arvostuksen. Convalmore 32 vuotta 2017 voidaan myös tarjoilla aterian yhteydessä, erityisesti liharuokien, suklaan tai vahvojen juustojen kanssa.

Tarjoilulämpötilaksi suositellaan 16-18 celsiusastetta, jotta viskin hienostunut maku ja aromit pääsevät täysin esiin. On tärkeää nauttia Convalmore 32 vuotta 2017 hitaasti ja nautiskellen, jolloin sen täyteläisyys ja rikas maku tulevat täysin esille.

Convalmore 32 vuotta 2017 on harvinainen ja arvostettu viski, joka tarjoaa unohtumattoman juomaelämyksen kaikille hienostuneille viskin ystäville. Sen ainutlaatuinen maku, houkutteleva tuoksu ja täysin aito viskin laatu tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin tilanteisiin tai lahjaksi viskiharrastajalle.

Täältä voit helposti tilata Convalmore 32 Years 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.