Siirry pääsisältöön
Ryssby Golden Ale
Täältä voit helposti tilata Ryssby Golden Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ryssby Golden Ale

Ruotsi Ljungby kommunKronobergs län Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ryssby Golden Ale

Ryssby Golden Ale on korkealaatuinen olut, joka hurmaa suomalaiset oluen ystävät ainutlaatuisella makuelämyksellään. Tämä olut tulee Ruotsin sydämeltä, Ryssbystä, ja sen hienostunut maku on kuin matka lämpimän auringon kultaisille rannoille.

Ryssby Golden Ale tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen makuprofiilin, jossa kevyt maltaisuus ja sitruksiset vivahteet kohtaavat harmonisesti. Tämä on olut, jossa jokainen huikka on kuin pieni nautinto, joka vie kauas arjen kiireistä ja antaa tilaa rentoutumiselle.

Olutlajin perinteitä kunnioittaen Ryssby Golden Ale tuoksuu houkuttelevan hedelmäiseltä ja kevyesti mausteiselta. Sen raikas ja miellyttävä tuoksu vie ajatukset kesäiseen puutarhaan ja saa suupielet kohoamaan hymyyn.

Ryssby Golden Ale sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Tämä olut täydentää mainiosti esimerkiksi grilliruokia, mausteisia kalaruokia sekä kypsytettyjä juustoja. Sen eloisa maku ja raikas luonne tasapainottavat ruokien makua ja tekevät jokaisesta annoksesta ikimuistoisen.

Parhaimman makunsa Ryssby Golden Ale saavuttaa, kun sitä tarjoillaan viileänä, noin 7-9 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa tämän oluen houkuttelevia makuja ja takaa sen täydellisen tasapainon. Olut on suunniteltu nautittavaksi hitaasti ja rennosti, jotta sen kaikki hienostuneet maut pääsevät kunnolla esille.

Ryssby Golden Ale on valinta niille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen olutelämyksen. Olut tarjoaa tasapainoisen makuprofiilin sekä tunnelmallisen tuoksun, jotka saavat aistit heräämään ja mielen rentoutumaan. Kokeile Ryssby Golden Alea ja anna itsesi upota sen hienostuneeseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Ryssby Golden Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.