Siirry pääsisältöön
Cigarra Reserva Shiraz Touriga Nacional 2021
Täältä voit helposti tilata Cigarra Reserva Shiraz Touriga Nacional 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cigarra Reserva Shiraz Touriga Nacional 2021

Portugali Lisboa ShirazTouriga naçional Laatikko 3000 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Shiraz, Touriga naçional

Om Cigarra Reserva Shiraz Touriga Nacional 2021

Cigarra Reserva Shiraz Touriga Nacional 2021 on laadukas punaviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen vaativimmillekin viinin ystäville. Tämä viini on peräisin hienoimmista rypäleistä ja sen valmistuksessa on käytetty huolellista käsityötaitoa ja pitkäaikaista kypsymistä tammitynnyreissä. Tuloksena on intensiivinen, moniulotteinen ja tasapainoinen viini, joka edustaa parasta puoltaan.

Cigarra Reserva Shiraz Touriga Nacional 2021:n alkuperä on huomionarvoinen, sillä se tulee Portugalista, joka on tunnettu laadukkaista viineistään ja taitavista viinintekijöistään. Viinin juuret juontavat syvälle Vila Real -kaupungin viinialueille, joissa aurinkoiset viljelyolosuhteet ja vuoristojen vaikutus tarjoavat täydellisen ympäristön viiniköynnöksille.

Tämän viinin maku on rikas ja täyteläinen, jossa voimakkaat mustaherukan ja luumun sävyt yhdistyvät pehmeisiin mausteisiin ja tammen vaniljaisiin vivahteisiin. Viinin tanniinit ovat hienostuneet ja tasapainossa, mikä antaa sille miellyttävän suutuntuman. Tämä tekee siitä erinomaisen kumppanin monenlaisille ruoille ja erityisesti punaiselle lihalle, riistalle ja kypsytetyille juustoille.

Cigarra Reserva Shiraz Touriga Nacional 2021:n aromi on monikerroksinen ja houkutteleva. Sen tuoksussa voi aistia tummia marjoja, kuten kypsää kirsikkaa ja mustaherukkaa, joiden seassa on havaittavissa hienovaraisia mausteita ja maanläheisiä vivahteita. Aromi on intensiivinen ja kehittynyt, mikä tekee viinin nauttimisesta unohtumattoman elämyksen.

Tämä punaviini tulee esiin parhaiten, kun sitä tarjoillaan hieman alle huoneenlämpöisenä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila auttaa viiniä avaamaan täydet arominsa ja makunsa, jolloin sen laatu ja monimuotoisuus pääsevät oikeuksiinsa. Muista dekantoida viini noin tunti ennen tarjoilua, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Cigarra Reserva Shiraz Touriga Nacional 2021 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät korkealaatuista ja monipuolista punaviiniä. Se tarjoaa eleganssia, intensiteettiä ja tasapainoa, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikkiin tilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten romanttinen illallinen, ystävien kanssa jaettu hetki tai juhlava tapahtuma, tämä viini varmasti tekee vaikutuksen ja jättää unohtumattoman muiston.

Täältä voit helposti tilata Cigarra Reserva Shiraz Touriga Nacional 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.