Siirry pääsisältöön
Green Walnut Oud Beersel
Täältä voit helposti tilata Green Walnut Oud Beersel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Green Walnut Oud Beersel

Belgia Pullo 750 ml 6.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Green Walnut Oud Beersel

Green Walnut Oud Beersel on laadukas ja ainutlaatuinen olut, joka on valmistettu vihreiden saksanpähkinöiden avulla. Tämä ainutlaatuinen menetelmä antaa oluelle rikkaan ja monimutkaisen maun, joka vetää vertoja mille tahansa muulle oluelle. Sen alkuperä on peräisin vanhasta perinteisestä belgialaisesta olutpanimosta nimeltään Oud Beersel, mikä takaa sen autenttisuuden ja valmistusprosessin tarkkuuden.

Green Walnut Oud Beersel tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, jossa yhdistyvät pähkinän pehmeä maku, hienovarainen humalan katkeruus ja tammitynnyreissä kypsytetyn oluen rikkaus. Mausteiset ja maanläheiset sävyt täydentävät oluen tasapainoista kokonaisuutta. Lisäksi sen syvä ja houkutteleva tuoksu antaa vihjeitä valloittavasta makuelämyksestä.

Green Walnut Oud Beersel sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Sen monipuolinen maku ja täyteläisyys tekevät siitä erinomaisen kumppanin liharuokien, erityisesti grillattujen lihojen, kanssa. Sen pähkinäinen ja mausteinen vivahde tasapainottaa täydellisesti mausteisia pastoja ja kovia juustoja. Lisäksi sen raikas ja hapokas luonne täydentää täydellisesti mereneläviä ja salaattia.

Suosittelemme Green Walnut Oud Beerselin nauttimista viileänä, mutta ei kuitenkaan jääkaappikylmänä. Lämpötila noin 10-12 astetta Celsiusasteella korostaa oluen monipuolisia makuja ja auttaa sen kehittymistä täydellisesti. Oluen kaunis tummanruskea väri ja runsas hiilihappopitoisuus tekevät siitä myös visuaalisesti houkuttelevan.

Green Walnut Oud Beersel on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja perinteistä belgialaista olutta. Sen ainutlaatuiset piirteet ja monipuoliset maut tekevät siitä mielenkiintoisen ja nautinnollisen juoman kaikille oluen ystäville.

Täältä voit helposti tilata Green Walnut Oud Beersel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.