Siirry pääsisältöön
Dupont Cidre Réserve 2019
Täältä voit helposti tilata Dupont Cidre Réserve 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dupont Cidre Réserve 2019

Ranska NormandieCalvados Pullo 750 ml 7.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Dupont Cidre Réserve 2019

Dupont Cidre Réserve 2019 on huippulaatuinen omenasiideri, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä siideri on valmistettu ranskalaisen perhetilan perinteisellä menetelmällä ja se edustaa aidosti korkealaatuista käsityötä. Dupont Cidre Réserve 2019 on valmistettu vuonna 2019 sadonkorjuusta peräisin olevista omenoista, jotka on huolellisesti valittu saadakseen parhaan mahdollisen tasokkaan lopputuloksen.

Tämän omenasiiderin ominaisuudet tekevät siitä todellisen herkun. Sen maku on täyteläinen ja raikas, jossa voi erottaa omenan makeuden, raikkauden ja hennon happamuuden. Dupont Cidre Réserve 2019 tarjoaa myös miellyttävän hedelmäisen doftin, joka kutsuu sinut kokeilemaan ja nauttimaan tästä eksklusiivisesta juomasta.

Tämän omenasiiderin monipuolinen käyttömahdollisuus ruokapöydässä on toinen sen vahvuus. Sen raikas ja tasapainoinen maku sopii erinomaisesti sitruunaisten salaattien, äyriäisten ja kevyiden kala- ja kanaruokien kanssa. Se toimii myös erinomaisesti juustotarjottimella tai yksinkertaisesti nautittuna sellaisenaan virkistävään hetkeen.

Optimaalisen nautintokokemuksen saavuttamiseksi Dupont Cidre Réserve 2019 tulisi tarjoilla viilennettynä. Suosittelemme tarjoamaan tämän herkullisen omenasiiderin noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maku pääsee oikeuksiinsa ja jäähtynyt lämpötila tekee siitä erityisen raikkaan juoman.

Dupont Cidre Réserve 2019 tuo pöytääsi aitoa ranskalaista käsityötaitoa ja tarjoaa sinulle makumatkan omenapuiden juurelle. Tämä huippulaatuinen omenasiideri on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat käsityön ja laadun yhdistelmää. Ota hetki itsellesi ja nauti tästä ainutlaatuisesta juomasta!

Täältä voit helposti tilata Dupont Cidre Réserve 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.