Siirry pääsisältöön
Uppsala Destilleri Håga Old Tom Gin
Täältä voit helposti tilata Uppsala Destilleri Håga Old Tom Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Uppsala Destilleri Håga Old Tom Gin

Ruotsi Uppsala länUppsala kommun Pullo 500 ml 46% vol
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Uppsala Destilleri Håga Old Tom Gin

Uppsala Destilleri Håga Old Tom Gin on ainutlaatuinen ja hienostunut juoma, joka tarjoaa elämyksen kaikille ginin ystäville. Tämä gin saa alkunsa Uppsala Destilleri -nimisessä tislauksessa, joka sijaitsee upeassa Uppsalan kaupungissa Ruotsissa. Se on valmistettu perinteistä ja huolellista käsityötä arvostaen, ja jokaisen pullon taustalla on pitkäperjantain ruotsalaisen gini-kulttuurin kunnioitus.

Uppsala Destilleri Håga Old Tom Ginin miellyttävä ja moniulotteinen maku tekee siitä todellisen herkun gini-intoilijoille. Sen pohjana on klassinen Old Tom -resepti, joka sisältää perinteisiä mausteita, kuten katajanmarjaa, korianteria ja sitruunankuorta. Tämän lisäksi se on saanut ainutlaatuisen makuvivahteen paikallisista yrtteistä ja marjoista, jotka antavat sille raikkaan ja tasapainoisen luonteen. Se on täydellinen sekoitus perinteitä ja innovaatioita.

Uppsala Destilleri Håga Old Tom Ginin houkutteleva tuoksu lumoaa heti ensimmäisestä hörpystä lähtien. Sen intensiiviset sitruksen ja katajanmarjojen tuoksut sekoittuvat sulavasti mausteisten yrttien ja makean hunajan vivahteiden kanssa. Tämä tuoksu hivelee aisteja ja antaa vihjeen sen herkullisesta mausta.

Uppsala Destilleri Håga Old Tom Gin on täydellinen valinta niin erityisiin juhlatilaisuuksiin kuin rentoihin illanistujaisiinkin. Voit tarjoilla sitä perinteisesti tonicin kanssa tai käyttää sitä luomaan persoonallisia cocktail-juomia. Sen monipuolisuus mahdollistaa myös sen nauttimisen sellaisenaan jäiden kera. Tarjoile sitä mieluiten lämpimänä, noin 12-14 celsiusasteen lämpötilassa, jotta sen aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Uppsala Destilleri Håga Old Tom Gin on todellinen mestariteos, joka sekoittaa perinteitä ja nykyaikaa yhdeksi herkulliseksi juomaksi. Sen laadukkaat ainesosat ja taidokkaasti suunniteltu resepti tekevät siitä ainutlaatuisen valinnan jokaiselle gin-harrastajalle. Anna itsesi tuntea Uppsalan kaupungin ja ruotsalaisen gini-kulttuurin taika, kun nautit tästä upeasta ginielämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Uppsala Destilleri Håga Old Tom Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.