Siirry pääsisältöön
Bryggeriaktiebolaget Nya Victoria Jul
Täältä voit helposti tilata Bryggeriaktiebolaget Nya Victoria Jul lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bryggeriaktiebolaget Nya Victoria Jul

Ruotsi Västra Götalands länFalköpings kommun Pullo 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Bryggeriaktiebolaget Nya Victoria Jul

Bryggeriaktiebolaget Nya Victoria Jul on perinteikäs joululager-olut, joka tarjoaa aitoja makuelämyksiä ja joulun makuja. Tämä olut valmistetaan huolella valituista raaka-aineista ja se perustuu perinteiseen lager-oluun, joka on saanut lisäksi jouluiseen tunnelmaan sopivia mausteita ja aromeja.

Nya Victoria Julilla on vahva ja rikas maltaisuus, joka tuo esiin oluen täyteläisen ja lämpimän maun. Siinä yhdistyvät makea karamellisuus, tummat hedelmät ja mausteiset sävyt, jotka luovat täydellisen tasapainon. Olut tarjoaa myös kevyen humalan jälkimaun, joka tuo pirteyttä ja raikkautta kokonaisuuteen.

Nya Victoria Julilla on hienostunut ja houkutteleva tuoksu, joka valloittaa heti ensimmäisestä hörpystä lähtien. Siinä on havaittavissa paahtuneen maltaisuuden, mausteiden ja joulumausteiden tyylikäs yhdistelmä, mikä luo houkuttelevan ja lämpimän aromiprofiilin.

Tämä herkullinen joululager sopii erinomaisesti nautiskeluun joulunajan ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja mausteisuus täydentävät hienosti jouluruokien, kuten kinkun, laatikoiden ja pipareiden, makumaailmaa. Olut voi myös toimia mainiona seuralaisena juustolautaselle tai joululeivonnaisten kanssa. Sitä voi nauttia myös sellaisenaan, ilman ruokaa, jolloin sen makuelämys pääsee täysin oikeuksiinsa.

Suosittelemme tarjoilemaan Bryggeriaktiebolaget Nya Victoria Jul -olutta viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa oluen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen nautintokokemuksen.

Bryggeriaktiebolaget Nya Victoria Jul on ehdoton valinta niille, jotka haluavat nauttia joulun maagisesta tunnelmasta lasillisessa herkullista ja perinteitä kunnioittavaa olutta. Sen rikas maku, houkutteleva tuoksu ja jouluiset sävyt takaavat ikimuistoiset hetket ystävien ja perheen parissa.

Täältä voit helposti tilata Bryggeriaktiebolaget Nya Victoria Jul lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.