Siirry pääsisältöön
Bowmore 12 Years
Täältä voit helposti tilata Bowmore 12 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bowmore 12 Years

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandIslay Pullo 700 ml 40% vol
Aromiprofiili
66%
Pakkaus Pullo

Om Bowmore 12 Years

Bowmore 12 vuotta - alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Bowmore 12 vuotta on tarkoin valittu skotlantilainen single malt -viski, joka hurmaa kaikki aistit. Tämä upea tisle on valmistettu Bowmoren vanhassa tislaamossa, jonka perinteet ulottuvat aina vuoteen 1779 asti. Bowmoren ainutlaatuinen sijainti Skotlannin länsirannikolla antaa viskille sen luonteenomaisen leimansa.

Bowmore 12 vuotta on pehmeän savuinen ja hienostunut viski, joka vie sinut maistelumatkalle skotlantilaiseen maisemaan. Sen rikas maku tarjoaa tervaisia ja merellisiä vivahteita, täydennettynä makeilla hedelmäisillä sävyillä. Sen tasapainoinen ja syvä maku tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille viskin ystäville.

Tuoksultaan Bowmore 12 vuotta on houkutteleva ja moniulotteinen. Voit aistia meren suolan, sitruksen ja pehmeän turvesavun häivähdyksiä. Tämä hienostunut tuoksu lupaa unohtumattoman makuelämyksen.

Bowmoren 12-vuotias viski sopii loistavasti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi hyvässä seurassa. Sen täyteläinen maku ja monipuolisuus tekevät siitä myös erinomaisen valinnan ruokapöytään. Viski täydentää hienosti esimerkiksi savustettua lohta, grillattua lihaa vagy vahvoja juustoja. Sen pitkä ja lämmin jälkimaku jää ihanasti suuhun ja antaa sinulle miellyttävän tuntemuksen.

Bowmoren 12 vuotta suositellaan nautittavaksi huoneenlämpöisenä tai hieman jäähdytettynä. Tämä tarjoilulämpötila parantaa viskin aromien ja makujen esille tuloa, jolloin voit nauttia sen täydestä potentiaalista. Viskin viilentäminen jääpaloilla tai kevyesti jäähdytetyllä vesikylvyllä korostaa sen pehmeyttä ja tasapainoa.

Bowmore 12 vuotta on suorastaan taianomainen viski, joka tempaa sinut mukaansa maailmaan täynnä skotlantilaista perinnettä ja makuelämyksiä. Olipa kyseessä juhla tai rento hetki, tämä viski on aina oikea valinta.

Täältä voit helposti tilata Bowmore 12 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.