Siirry pääsisältöön
Alnöl Galactico
Täältä voit helposti tilata Alnöl Galactico lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Alnöl Galactico

Ruotsi Västernorrlands länSundsvalls kommun Pullo 330 ml 8.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Alnöl Galactico

Alnöl Galactico on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä olut on peräisin Alnön pienestä panimosta, joka tunnetaan korkealaatuisista ja luonnonmukaisista tuotteistaan. Alnöl Galactico eroaa muista oluista maullaan, tuoksullaan ja alkuperällään.

Alnöl Galactico -oluessa on täyteläinen ja tasapainoinen maku, joka saa sinut ihastumaan ensimmäisestä siemauksesta lähtien. Oluesta löytyy hienovaraisia hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä, jotka yhdistyvät täydellisesti sen pehmeään maltaisuuteen. Tämän oluen ainutlaatuinen maku tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja erilaista.

Alnöl Galacticon tuoksu on houkutteleva ja miellyttävä. Oluesta erottuvat hienovaraiset pähkinäiset ja karamellimaiset sävyt, jotka hivelevät nenääsi ja kutsuvat sinua ottamaan seuraavan siemauksen. Tämä olut tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, joka kietoo sinut lämpimään ja houkuttelevaan tuoksuun.

Mitä ruokaan ja tarjoilulämpötilaan tulee, Alnöl Galactico on monipuolinen olut. Se sopii täydellisesti seuraksi erilaisille ruoille, kuten grillatulle lihalle ja juustoille. Olutta voi nauttia myös sellaisenaan rentoutumishetkenä tai ystävien kanssa ja se sopii erilaisiin tilaisuuksiin. Olut tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

Alnöl Galactico on todellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea jotain erityistä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, tasapainoinen maku, houkutteleva tuoksu ja monikäyttöisyys tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja makuelämyksiä. Kokeile Alnöl Galacticoa ja anna itsesi yllättyä sen maagisesta maailmasta.

Täältä voit helposti tilata Alnöl Galactico lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.