Siirry pääsisältöön
Grebbestad Påsköl
Täältä voit helposti tilata Grebbestad Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grebbestad Påsköl

Ruotsi Västra Götalands länTanums kommun Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Grebbestad Påsköl

Grebbestad Påsköl on perinteinen ruotsalainen olut, jolla on vahvat juuret ja historia. Se on käsityöolut, joka on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja joka on suunniteltu erityisesti pääsiäisen juhlistamiseen. Tämä ainutlaatuinen olut tarjoaa ainutlaatuisen maun ja tuoksun, joka vetoaa kaikkiin oluen ystäviin.

Grebbestad Påsköl on täyteläinen ja tasapainoinen olut, jossa on pehmeä maltaisuus ja kevyt humalan puraisu. Siinä on myös hienovaraisia ​​mausteisia ja hedelmäisiä vivahteita, jotka tekevät siitä monipuolisen ja mielenkiintoisen maun. Olut tuoksuu raikkaalta ja maltaiselta, ja sen kevyt hiilihappoisuus antaa sille pirteän ja virkistävän luonteen.

Grebbestad Påsköl sopii hyvin monenlaiselle ruoalle. Sen täyteläiset maut ja mausteiset vivahteet tekevät siitä täydellisen kumppanin esimerkiksi grillatulle lihalle, juustotarjottimille ja pääsiäispöydän perinneruoille. Olut voi myös nauttia sellaisenaan, jolloin sen rikas maku pääsee oikeuksiinsa.

Tämän oluen parasta nautintoa varten suositellaan palvelemaan sitä viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Näin sen maut ja aromit pääsevät täysin esille ja tarjoavat täydellisen juomaelämyksen. Olut voidaan tarjoilla tavallisista olutlaseista tai perinteisistä tynnyrilaseista, jotta sen kaunis vaahto voi kehittyä ja tuoda lisää iloista tunnelmaa.

Grebbestad Påskölin ainutlaatuinen yhdistelmä perinteitä ja huolella valittuja ainesosia tekee siitä todellisen löydön olutmaailmassa. Sen monipuoliset maut ja hienostuneet aromit tarjoavat täydellisen juomaelämyksen kaikille oluen ystäville. Nauti Grebbestad Påskölin maagisesta mausta ja kutsu ystävät mukaan pääsiäisen juhlintaan!

Täältä voit helposti tilata Grebbestad Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.