Siirry pääsisältöön
Maison Francoise Chardonnay
Täältä voit helposti tilata Maison Francoise Chardonnay lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Maison Francoise Chardonnay

Ranska Chardonnay Pullo 1000 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Maison Francoise Chardonnay

Maison Francoise Chardonnay on hienostunut ja herkullinen valkoviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen viininystäville. Tämä chardonnay tulee Maison Francoisen viinitilalta, joka sijaitsee Ranskan tunnetuissa viinialueilla. Viinin valmistuksessa on käytetty perinteisiä menetelmiä ja tarkkaa viinintekotaitoa, mikä takaa sen korkean laadun ja rikkaan makuprofiilin.

Maussa ja tuoksussa Maison Francoise Chardonnay tarjoaa raikkaan ja hedelmäisen kokemuksen. Siinä voi aistia sitrusten, omenoiden ja eksoottisten hedelmien vivahteita, jotka tasapainottavat viinin mausteisuutta ja tammea. Se on täyteläinen ja pehmeä suutuntumaltaan, jättäen jälkimaussa kevyen vaniljan ja pähkinän aromit.

Tämä chardonnay on erinomainen kumppani monille ruokalajeille. Sen hienostunut makuprofiili ja raikkaus tekevät siitä täydellisen valinnan kuori- ja äyriäisruokien, kalaruokien sekä vaalean lihan kanssa tarjoiltavaksi. Se sopii myös erinomaisesti kypsytettyjen juustojen ja voimakkaiden salaattien seuraan.

Jotta Maison Francoise Chardonnay pääsee oikeuksiinsa, se tulisi tarjoilla viilennettynä. Optimaalinen tarjoilulämpötila viinille on noin 10-12°C, jolloin sen makua ja aromeja voi nauttia täysin. Tämä viini sopii hyvin juhlaviin tilaisuuksiin tai romanttisiin illallisiin, mutta se toimii yhtä hyvin myös rentoina viikonloppuhetkinä.

Kokonaisuudessaan Maison Francoise Chardonnay on ylellinen ja herkullinen valinta viinien ystäville, jotka arvostavat korkeaa laatua ja hienostunutta makuelämystä. Sen elegantti maku ja monipuolisuus ruokaparien kanssa tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisiin tilanteisiin. Ota välipalaksi tuoksu- ja makumatka Ranskan viinialueille Maison Francoise Chardonnayn kera!

Täältä voit helposti tilata Maison Francoise Chardonnay lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.