Siirry pääsisältöön
Barolo Falletto di Bruno Giacosa 2018
Täältä voit helposti tilata Barolo Falletto di Bruno Giacosa 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barolo Falletto di Bruno Giacosa 2018

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Barolo Falletto di Bruno Giacosa 2018

Barolo Falletto di Bruno Giacosa 2018 - Intohimoinen tulkinta Piemonten viininmaailmasta

Barolo Falletto di Bruno Giacosa vuosimallia 2018 on erinomainen esimerkki intohimosta, joka virittyy Piemonten viinimaailmassa. Tämä arvostettu viini on valmistettu huolella valituista Nebbiolo-rypäleistä, ja se on nimetty huippuviinintekijä Bruno Giacosan Falletto-viinitarhan mukaan.

Tämän viinin alkuperä on erityisen tärkeä sen syvälle juurtuneiden viininvalmistusperinteiden takia. Se tulee Barolon alueelta, joka sijaitsee Pohjois-Italiassa. Alueen kuuluisa maaperä, joka tunnetaan nimellä "terra rosa", tarjoaa optimaaliset olosuhteet Nebbiolo-rypäleiden kasvulle ja kypsyydelle. Tämä heijastuu suoraan viinin ainutlaatuisessa maussa ja aromissa.

Barolo Falletto di Bruno Giacosa 2018 on kehittynyt mutta elegantti viini, joka tarjoaa tyylikkään sekoituksen hedelmäisiä, mausteisia ja maanläheisiä sävyjä. Sen intensiivinen tuoksu kiehtoo sinut heti ensimmäisestä hapahdusodotuksesta lähtien. Voit havaita kypsien hedelmien, lakritsin, ruusupensasen ja tammella vanhennetun kehittyneen luonteen.

Tämä täyteläinen ja tasapainoinen viini tarjoaa upean kumppanin monille ruokalajeille. Sen vankka rakenne ja hienovaraiset tanniinit tekevät siitä täydellisen liharuokien, erityisesti pihvien, riistan ja pitkään haudutettujen pataruokien kanssa. Se on myös ihanteellinen seurustelujuoma ystävien kanssa tai juhlistamaan erityisiä hetkiä.

Barolo Falletto di Bruno Giacosa 2018 on suositeltavaa tarjoilla hieman viilennettynä noin 16–18 asteessa. Tämä auttaa avaamaan viinin monimutkaiset maut ja kasvattamaan sen potentiaalia täysin nautittavaksi. Suosittelemme dekantoimaan viiniä vähintään tunti ennen tarjoilua, jotta sen maut voivat kehittyä täysin.

Piemonten viininmaailman merkittävin edustaja Barolo Falletto di Bruno Giacosa 2018 tarjoaa unohtumattoman kokemuksen viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja taidokasta viinintuotantoa. Tutustu tähän intohimoiseen tulkintaan ja anna sen viedä sinut Piemonten lumoavaan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Barolo Falletto di Bruno Giacosa 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.