Siirry pääsisältöön
Chimay 150
Täältä voit helposti tilata Chimay 150 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Chimay 150

Belgia Pullo 330 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
75%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Chimay 150

Chimay 150 on belgialainen olut, joka tarjoaa elegantin ja monipuolisen juomaelämyksen. Se on valmistettu perinteisillä käsityötekniikoilla ja valikoiduista laadukkaista raaka-aineista. Olut on nimetty 150-vuotisjuhlan kunniaksi ja se edustaa Chimay-panimon pitkää ja menestyksekästä historiaa.

Chimay 150:n hienostunut maku ja hajusteet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukkaita ja moniulotteisia oluita. Sen tasapainoinen ja täyteläinen maku yhdistyy sulavasti hienojen maltaiden, humalan ja hiivan tuomiin sävyihin. Olut tarjoaa myös kevyen mausteisen jälkimaun, joka jättää miellyttävän pitkäkestoisen vaikutuksen.

Chimay 150 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää hienostuneita ruokalajeja. Sen monipuolisuus mahdollistaa sen yhdistämisen erilaisiin ruokiin, kuten kalaruokiin, liharuokiin ja juusto levitteisiin. Miedosti hiilihapottunut koostumus tekee siitä raikkaan ja kevyen juotavan.

Olut tulisi tarjoilla optimaalisessa lämpötilassa, noin 8-12 asteessa, jotta sen maut pääsevät täysin esille. Hieman viilennetty olut tarjoaa parhaimman ja nautittavimman juomaelämyksen.

Kaiken kaikkiaan Chimay 150 on erinomainen valinta kaikille oluen ystäville, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista juomaa. Sen vankka perinteinen tausta ja herkulliset maut tekevät siitä ainutlaatuisen ja ikimuistoisen valinnan jokaiseen tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Chimay 150 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.