Siirry pääsisältöön
Fermenteriets Kveik-IPA
Täältä voit helposti tilata Fermenteriets Kveik-IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fermenteriets Kveik-IPA

Ruotsi Västerbottens länSkellefteå kommun Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Fermenteriets Kveik-IPA

Fermenteriets Kveik-IPA on suosittu olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä erikoisoluen tausta juontaa juurensa Skandinavian kulttuuriin ja perinteisiin.

Kveik-IPA on vahva olut, joka on valmistettu käyttämällä Kveik-nimistä hiivakantaa. Kveik-hiiva on peräisin Norjan vuonojen syrjäisestä kolkasta, ja sitä on viljelty sukupolvelta toiselle jo vuosisatojen ajan. Tämä hiiva antaa oluelle sen erityisen maun ja aromin, jota on vaikea löytää muista oluttyypeistä.

Fermenteriets Kveik-IPA on täyteläinen ja hedelmäinen. Sen vahva humalointi tuo esiin trooppisia makuja, kuten mangoa, passionhedelmää ja greippiä. Lisäksi oluessa on hienovarainen mausteisuus, joka antaa sille erottuvan luonteen. Kaikki nämä elementit yhdistyvät tasapainoiseksi ja miellyttäväksi kokonaisuudeksi.

Kveik-IPA:n tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Voit haistaa sen käyttämättä edes lasia, kun kaatat olutta. Suurella humala-annoksella on merkittävä rooli tässä tuoksukokemuksessa, ja voit aistia tuoreiden trooppisten hedelmien ja havumetsien tuoksun.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen voimakas maku pärjää hyvin mausteisten ja voimakkaiden ruokien kanssa, kuten grilliruokien, mausteisen pizzan tai tulisen meksikolaisen keittiön kanssa. Kveik-IPA tarjoaa myös mainion parin rasvaisen kalan ja voimakkaan juuston kanssa.

Fermenteriets Kveik-IPA tulisi nauttia viileänä, mutta ei liian kylmänä. Optimaalinen serveringstemperatur on noin 10-12 astetta. Tällöin oluen maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat syvän ja moniulotteisen maisteluelämyksen.

Kveik-IPA on aidosti erityinen olut, joka saa aistit heräämään henkiin. Sen ainutlaatuinen tausta, täyteläinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä välttämättömän valinnan jokaiselle oluen ystävälle, joka haluaa kokeilla jotain uutta ja jännittävää.

Täältä voit helposti tilata Fermenteriets Kveik-IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.