Siirry pääsisältöön
Åhus Solaris 2020
Täältä voit helposti tilata Åhus Solaris 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Åhus Solaris 2020

Ruotsi Skåne länKristianstads kommun Solaris Pullo 500 ml 12% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
91%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Solaris

Om Åhus Solaris 2020

Tervetuloa tutustumaan Åhus Solaris 2020 -viiniin! Tämä ainutlaatuinen viini on peräisin Åhusin maagisista viiniviljelmiltä, joilla aurinko paistaa lämpimästi viiniköynnösten päälle. Åhus on tunnettu upeista maisemistaan ja erinomaisista kasvuolosuhteistaan, jotka mahdollistavat viinin maistuvimpien rypäleiden kasvun.

Åhus Solaris 2020 vie sinut ainutlaatuiseen makumatkalle. Sen maku on täyteläinen ja raikas samalla kertaa. Tunnistat siitä kesäisen sitruunan ja vihreän omenan aromit, jotka jättävät suuhusi miellyttävän raikkaan jälkimaun. Tämä viini on juuri sopivan hapokas, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat tasapainoista ja nautinnollista makuelämystä.

Viinin hurmaava tuoksu tempaisee sinut mukaansa jo ensikosketuksella. Sen voimakkaat persikan ja kypsän melonin aromit hivelevät aistejasi ja saavat sinut jo odottamaan ensimmäisiä siemauksia. Tulet huomaamaan, että tämä viini tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.

Åhus Solaris 2020 on erinomainen kumppani ruokapöytään. Sen monipuolinen maku sopii täydellisesti esimerkiksi äyriäisille, kalalle ja salaateille. Tämä viini korostaa hienosti ruokien luonnollisia makuja ja luo harmonisen yhdistelmän ruoan ja juoman välille. Olipa kyseessä kevyt kesäinen illallinen tai rento brunssi ystävien kanssa, Åhus Solaris 2020 täydentää ruokakokemuksesi täydellisesti.

Suosittelemme nauttimaan Åhus Solaris 2020 -viiniä viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa sen raikkaus ja aromit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Voit tarjoilla viinin valkoisen viinilasin tai jopa viilennyslasin kautta, jotta se säilyttää raikkauden pidempään.

Tervetuloa tutustumaan Åhus Solaris 2020 -viiniin ja kokemaan täydellisen makumatkan!

Täältä voit helposti tilata Åhus Solaris 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.