Siirry pääsisältöön
Smirnoff Ice Blue
Täältä voit helposti tilata Smirnoff Ice Blue lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Smirnoff Ice Blue

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 275 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo

Om Smirnoff Ice Blue

Smirnoff Ice Blue on upea juoma, joka tarjoaa mahtavan sekoituksen raikkautta ja tyylikkyyttä. Tämä juoma on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen ja kiehtovan makuelämyksen. Smirnoff Ice Blue kutsuu sinut mukaan matkalle, jossa voit nauttia hetkestä ja elää hetkessä.

Tämän juoman alkuperä on ylpeästi esitelty sen nimessä. Smirnoff Ice Blue on valmistettu huolella käyttäen perinteisiä valmistusmenetelmiä ja korkealaatuisia raaka-aineita. Sen juuret juontavat alkunsa Venäjältä, josta se on löytänyt tiensä maailmanlaajuiseksi ilmiöksi.

Smirnoff Ice Blue tarjoaa ihastuttavan makuelämyksen jokaiseen siemaan. Sen rikas ja täyteläinen maku on täydellinen yhdistelmä raikkaita sitruunan ja limeen vivahtavia sävyjä. Tämä juoma täyttää suusi hämmästyttävällä virkistävyydellä ja jättää jälkeensä tahdikkaan jälkimaun.

Juoman herkullinen ja houkutteleva tuoksu kutsuu sinut vieraaksi sen maailmaan. Sen hienostuneet aromit tanssivat ilmassa ja houkuttelevat sinua ottamaan ensimmäisen siemauksen. Smirnoff Ice Blue tarjoaa virkistävän ja raikkaan tuoksun, joka herättää aistisi ja valmistaa sinut unohtumattomaan juomaelämykseen.

Smirnoff Ice Blue on täydellinen juoma moniin tilanteisiin, olipa kyseessä rento illanvietto ystävien kanssa tai juhlatunnelmaa täyttävä tapahtuma. Se on loistava kumppani grilliruoille, salaateille ja kevyille kalaruoille. Sen raikas olemus ja harmoninen maku täydentävät täydellisesti monenlaisia ruokalajeja.

Tämä juoma tulee nauttia viileänä, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoilemaan Smirnoff Ice Bluea jäiden kanssa tai suoraan jääkaappikylmänä. Sen virkistävä raikkautta intensifioidaan tarjoilulämpötilan alaisena, jotta juoman kaikki herkulliset piirteet tulevat esiin.

Smirnoff Ice Blue on juoma, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen huolellisesti valitut ainesosat, perinteiset valmistusmenetelmät ja herkullinen maku tekevät siitä erottumattoman juoman, jonka haluat nauttia yhä uudelleen ja uudelleen. Ota hetki itsellesi ja sukella Smirnoff Ice Bluen ainutlaatuiseen maailmaan - tämä juoma ei jätä sinua pettymään!

Täältä voit helposti tilata Smirnoff Ice Blue lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.