Siirry pääsisältöön
Wiksfors Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Wiksfors Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wiksfors Pale Ale

Ruotsi Värmlands länSäffle kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Wiksfors Pale Ale

Wiksfors Pale Ale on laadukas olut, joka tarjoaa upean makuelämyksen. Tämä olut on peräisin Wiksforsin pikkukaupungista, joka sijaitsee syvällä Ruotsin metsien uumenissa. Wiksforsin panimolla panostetaan laatuun ja perinteisiin valmistusmenetelmiin, ja tämä Pale Ale on täydellinen esimerkki siitä.

Wiksfors Pale Alella on vahva ja täyteläinen maku, joka tarjoaa runsaan tyydytyksen oluen ystäville. Sen tasapainoinen humalointi antaa oluelle miellyttävän katkeran sävyn, joka sulautuu täydellisesti maltaisen makeuden kanssa. Olut on myös erittäin raikas ja virkistävä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin kesäkekkereille kuin talvipäivien iloksi.

Aivan kuten maku, myös Wiksfors Pale Alen doft on hämmästyttävä. Sen aromissa on havaittavissa raikas sitrustuoksu, joka tekee oluesta houkuttelevan ja hienostuneen. Lisäksi oluesta voi löytää myös kevyitä pihkaisia ​​nuotteja, jotka antavat sille lisäkerroksen monimuotoisuutta.

Wiksfors Pale Ale sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläisyys ja tasapainoinen maku tekevät siitä täydellisen kumppanin grillatulle lihalle tai mausteiselle currylle. Oluen raikas luonne korostaa myös merenelävien ja salaattien makua, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin aterioihin.

Tämä olut suositellaan nautittavaksi viileänä, noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila korostaa oluen monipuolista makua ja antaa sille parhaan mahdollisen maisteluelämyksen.

Wiksfors Pale Ale on täydellinen valinta oluen ystäville, jotka arvostavat korkealaatuisia ja perinteisiä oluita. Sen täyteläinen maku, raikas tuoksu ja monipuolisuus tekevät siitä erottuvan ja miellyttävän vaihtoehdon niin arkeen kuin juhlaan.

Täältä voit helposti tilata Wiksfors Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.