Siirry pääsisältöön
Manzanilla Pasada en Rama Pastora
Täältä voit helposti tilata Manzanilla Pasada en Rama Pastora lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Manzanilla Pasada en Rama Pastora

Espanja Manzanilla-Sanlúcar de BarramedaAndalusien Pullo 375 ml 15% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Pakkaus Pullo

Om Manzanilla Pasada en Rama Pastora

Manzanilla Pasada en Rama Pastora on laadukas paloinvertalainen sherry, jolla on rikas ja monimutkainen maku ja tuoksu. Se valmistetaan Jerez de la Fronteran alueella Espanjassa, joka on tunnettu sherrytuotannostaan. Manzanilla Pasada en Rama Pastora on valmistettu käyttäen perinteisiä menetelmiä ja se on kypsyttänyt en rama -tekniikalla, mikä tarkoittaa, että se on kypsynyt suoraan tynnyrissä ilman suodattamista tai selkeyttämistä.

Manzanilla Pasada en Rama Pastoran maku on voimakas ja täyteläinen, jossa on vahva merellinen ja mantelinen sävy. Siinä voi myös aistia auringon kuivattamien hedelmien ja vaniljan vivahteita. Sen intensiivinen tuoksu kietoo ympärilleen vehnän, sitruksen ja suolaisen meren tuoksun. Tämä sherry on täydellinen valinta nautittavaksi sellaisenaan aperitiivina tai se voi myös täydentää monia ruokalajeja.

Manzanilla Pasada en Rama Pastora on erityisen hyvä seurana äyriäisille, simpukoille ja kalalle. Sen tanniinisuus ja voimakas maku pystyvät tasapainottamaan äyriäisten ja kalan tuoreutta ja täydentämään niiden makua. Sitä voi myös yhdistää suolaisiin tapaksiin, marinoituihin oliiveihin tai kovaa juustoa sisältäviin ruokiin.

Tämä sherry tulisi tarjoilla viilennettynä noin 7-9 asteessa, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Tarjoilulämpötilan tulisi olla hieman alle huoneenlämpötilan, jotta sherry säilyttää parhaan tasapainonsa. Manzanilla Pasada en Rama Pastora on nautinto sellaisenaan, mutta se voi myös säilyä avattuna useita viikkoja jääkaapissa.

Manzanilla Pasada en Rama Pastora on erinomainen valinta vaativille sherryharrastajille, jotka arvostavat perinteistä käsityötä ja monimutkaista makumaailmaa. Sen ainutlaatuinen maku, tuoksu ja alkuperä tekevät siitä todellisen löydön sherryvalikoimassasi.

Täältä voit helposti tilata Manzanilla Pasada en Rama Pastora lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.