Siirry pääsisältöön
O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged)
Täältä voit helposti tilata O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged) lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged)

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Pullo 330 ml 12.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
83%
Humalahakuisuus
75%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged)

Tuote: O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged)

O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged) on hienostunut ja herkullinen viskitynnyreissä kypsytetty ruisolut. Tämä ainutlaatuinen olut tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikille oluen ystäville.

Sen alkuperä on juurevassa ja perinteikkäässä paikassa, joka tuo esiin tämän oluen ainutlaatuisen persoonallisuuden. Olut on kypsytetty viskitynnyreissä, mikä antaa sille syvyyttä ja moniulotteisuutta sekä rikkaan ja täyteläisen maun.

O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged) on houkutteleva jo ensi haistelusta. Sen tuoksussa voi aistia häivähdyksiä mausteisuudesta, tammeisuudesta ja vaniljasta, mikä herättää mielenkiinnon ja houkuttelee lisää.

Sen maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Ruisen tuntu on selkeästi läsnä, mikä antaa oluelle ainutlaatuisen ja rohkean säväyksen. Olut tarjoaa myös hienostuneen viskin vivahteen, joka täydentää sen makua ja tekee siitä unohtumattoman.

O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged) sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Sen vahva ja moniulotteinen maku tekee siitä täydellisen kumppanin pihvien, grillattujen ruokien ja suolaisten juustojen kanssa. Voit myös kokeilla sitä suklaan tai vaniljaisen jälkiruoan pariksi, sillä sen tyylikäs viskin sävy antaa upean lisän makeisiin makuihin.

Suosittelemme nauttimaan O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged) olutta viilennettynä noin 8-12 asteen lämpötilassa, jotta sen parhaimmat maut pääsevät oikeuksiinsa. Tämä auttaa myös tasapainottamaan oluen alkoholisuutta ja tuomaan esiin sen rikkaan ja monipuolisen makumaailman.

O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged) on taidokkaasti valmistettu juoma, joka tarjoaa upean makumatkan viskin ja oluen ystäville. Sen ainutlaatuinen persoonallisuus, täyteläinen maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä miellyttävän valinnan erityisiin hetkiin ja juhliin.

Täältä voit helposti tilata O/O #200 Rye on Rye (Barrel Aged) lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.