Siirry pääsisältöön
Eightysix
Täältä voit helposti tilata Eightysix lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Eightysix

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Pullo 330 ml 6.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Eightysix

Tervetuloa maistamaan uuden henkäyksen perinteiseen käsityöläisen taitoon – Eightysix - Härkomst! Tämä ainutlaatuinen tuote herättää makunystyrät eloon monipuolisilla ominaisuuksillaan, joita ovat alkuperä, maku, tuoksu, ruokayhdistelmät ja oikeat tarjoilulämpötilat.

Eightysix - Härkomstin erottuva piirre on sen alkuperä. Se on tarkoin valittu parhaiden raaka-aineiden sekoitus, joka kunnioittaa perinteistä käsityöläisten tuottamaa maku- ja laatuosaamista. Tämä juoma on ylpeästi lähtöisin pohjoisen maan ja tuhansien vuosien perinteistä. Sen juuret ovat syvällä suomalaisessa kulttuuriperinnössä ja haluamme kunnioittaa tätä juhlistamalla tuotteen syntyperää.

Eightysix - Härkomstin rikas maku herättää eloon suomalaisen luonnon monimuotoisuuden. Sen täyteläiset ja tasapainoiset maut hivelevät makunystyröitäsi alusta loppuun asti. Voit aistia ainutlaatuiset mausteet ja aromit, jotka tuovat esiin tämän juoman syvyyden ja laadun. Tämä juoma tarjoaa sinulle unohtumattomia makuelämyksiä.

Tuotteen tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Sen intensiivinen ja miellyttävä tuoksu kutsuu sinut ihailemaan suomalaisia ​​metsiä ja luonnon antimia. Voit havaita herkullisia vivahteita, jotka tulevat yhdestä Suomen rikkaimmista luonnonvaraista.

Eightysix - Härkomst on täydellinen kumppani monenlaisille ruokayhdistelville. Sen moniulotteiset maut täydentävät täydellisesti erilaisia ruokia aina kalaruoista grilliruokiin ja juustoista jälkiruokiin. Sinulle tarjotaan loputon valikoima ruokayhdistelmiä, jotka täydentävät tämän juoman ainutlaatuista makua.

Muista, että oikea tarjoilulämpötila on ratkaisevan tärkeä Eightysix - Härkomstin täysimääräisen nauttimisen kannalta. Anna tämän juoman viedä sinut seikkailulle Suomen syvyyksiin tarjoilemalla se oikeassa lämpötilassa. Kokeile lämpimänä tai huoneenlämpöisenä, jotta saat kaiken irti tämän juoman mausta ja tuoksusta.

Eightysix - Härkomst on enemmän kuin vain juoma – se on herättämässä henkiin suomalaisen perinteen ja käsityöläisosaamisen uudenlaisen tulkinnan. Anna tälle tuotteelle mahdollisuus lumota sinut sen ainutlaatuisella alkuperällä, rikkaalla maulla, houkuttelevalla tuoksulla sekä monipuolisilla ruokayhdistelmillä.

Täältä voit helposti tilata Eightysix lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.