Siirry pääsisältöön
San Fereolo La Lupa 2021
Täältä voit helposti tilata San Fereolo La Lupa 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

San Fereolo La Lupa 2021

Italia Piemonte Dolcetto Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Dolcetto

Om San Fereolo La Lupa 2021

San Fereolo La Lupa 2021 - Alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

San Fereolo La Lupa 2021 on hienostunut ja herkullinen viini, joka on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä. Tämä viini kutsuu sinut mukaan unohtumattomalle makumatkalle, jossa voit maistaa italialaisen viinintuotannon parhaita puolia.

La Lupa 2021:n alkuperä antaa sille ainutlaatuisen luonteen. Se on valmistettu Piemonten alueen rypäleistä, jotka nauttivat alueen erityisestä ilmastosta ja maaperästä. Tämä takaa viinin laadun ja autenttisen italialaisen makuelämyksen.

Maku ja tuoksu ovat tämän viinin ehdottomat vahvuudet. La Lupa 2021: n maussa voi havaita tummanmarjaisia ​​ja kypsän hedelmän vivahteita, jotka sulautuvat täyteläiseen ja harmoniseen kokonaisuuteen. Tuoksussa voi aistia marjojen ja mausteiden tyylikkään sekoituksen, mikä tekee tästä viinistä houkuttelevan ja moniulotteisen.

La Lupa 2021 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin liharuokien, kuten naudanlihan, lampaan tai riistan kanssa. Sen intensiivinen maku ja tanniinit tasapainottavat täydellisesti näiden ruokien voimakasta makua. Voit myös nauttia tästä viinistä yksinkertaisesti sellaisenaan tai seuraksi juustolautaselle.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan La Lupa 2021: nä noin 16–18 asteessa. Tämä lämpötila auttaa viinin makuja ja tuoksuja avautumaan täydellisesti ja varmistaa, että voit nauttia sen täydestä potentiaalista.

San Fereolo La Lupa 2021 on viini, joka tuo italialaisen viehätyksen ja laadun suoraan lasiisi. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas maku, houkutteleva tuoksu ja monikäyttöisyys tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat korkealaatuisia viinejä ja aitoja makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata San Fereolo La Lupa 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.