Siirry pääsisältöön
La Riserva Paltrinieri 2020
Täältä voit helposti tilata La Riserva Paltrinieri 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Riserva Paltrinieri 2020

Italia Lambrusco di SorbaraEmilia-Romagna Lambrusco di sorbara Pullo 750 ml 11.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Humalahakuisuus
17%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Lambrusco di sorbara

Om La Riserva Paltrinieri 2020

La Riserva Paltrinieri 2020 on hienostunut ja herkullinen kuohuviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on peräisin Italiasta, jossa se on tuotettu huolellisesti valitusta rypäleistä ja perinteisiä menetelmiä noudattaen.

La Riserva Paltrinieri 2020:n maku on moniulotteinen ja hienostunut. Siinä yhdistyvät kypsän sitruunan, kevyeen omenan ja raikkaan persikan vivahteet, jotka tanssivat suussa miellyttävän kevyesti. Lisäksi sen tasapainoinen hapokkuus tekee siitä erittäin virkistävän ja samettisen pehmeän loppumaun.

Tämän viinin aromaattisuus on myös huomionarvoinen. Sen tuoksussa voi aistia kypsän omenan ja sitruunan raikkauden, sekä hennon kukkaisen ja mineraalisen vivahteen. Nämä tuoksut luovat harmonisen ja houkuttelevan kokonaisuuden.

La Riserva Paltrinieri 2020 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai aperitiivina, mutta se myös täydentää hienosti erilaisia mereneläviä, kuten äyriäisiä ja tuoreita simpukoita. Sen kevyt hapokkuus ja monipuolinen makumaailma tekevät siitä myös erinomaisen kumppanin kermaisille kalaruoille ja tuoreille salaateille.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, jolloin sen maun ja aromien täyteläisyys tulevat parhaiten esiin. Muista myös avata pullo hyvissä ajoin ennen tarjoilua, jotta viini voi hengittää ja kehittyä täysimittaiseksi nautinnoksi.

La Riserva Paltrinieri 2020 vie sinut matkalle Italiaan herkullisen makunsa ja ainutlaatuisen luonteensa myötä. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua, hienostuneisuutta ja makuihin vaipumista. Ota hetki itsellesi ja nauti tästä mahtavasta kuohuviinistä seurassa tai yksinään - sen taatusti ainutlaatuinen kokemus jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Täältä voit helposti tilata La Riserva Paltrinieri 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.