Siirry pääsisältöön
The Mascot  2018
Täältä voit helposti tilata The Mascot 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

The Mascot 2018

YHDYSVALLAT North CoastKalifornien Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om The Mascot 2018

The Mascot 2018 on erinomainen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän alkuperää, makua, tuoksua, ruokaa ja tarjoilulämpötilaa. Tämä mahtava vuosikerta vie sinut matkalle viinintuotannon sydämeen ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen.

Viinin alkuperä kertoo tarinan sen viinitarhoilta, joissa rypäleet on huolellisesti viljelty. Mascot 2018:n alkuperä on peräisin arvostetuilta viinialueilta, jotka tuottavat korkealaatuisia rypäleitä. Näiden viinitarhojen ainutlaatuiset ilmasto- ja maaperäolosuhteet heijastuvat viinin laadussa ja karakterissa.

Mascot 2018:n maku on täynnä monimuotoisuutta ja syvyyttä. Se tarjoaa hienostunutta tasapainoa erilaisten makuprofiilien välillä. Voit odottaa tuntevasi hedelmäisen tuoksun, jossa sekoittuvat kypsät marjat ja mausteet. Makuprofiili tarjoaa täyteläisen ja samalla raikkaan kokemuksen, joka kestää pitkään suussa.

Tuoksun ja maun lisäksi Mascot 2018:n ruokaparit ovat erinomaisia. Se täydentää täydellisesti vaaleaa ja punaista lihaa, kovia juustoja ja herkullisia pastaruokia. Olipa kyseessä sitten juhla-ateria tai rento illallinen ystävien kanssa, Mascot 2018 on varma valinta.

Tarjoilulämpötilalla on myös merkittävä rooli tässä viinissä. Tämä viini tulee nauttia oikeassa lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täyteen oikeuksiinsa. Mascot 2018 suositellaan tarjoiltavan noin 16-18 asteessa, jolloin sen aromit ja rakenne pääsevät täydellisesti esille.

Kaiken kaikkiaan The Mascot 2018 on viini, joka tarjoaa täydellisen kokemuksen viinin ystäville. Sen alkuperä, maku, tuoksu, ruokaparit ja tarjoilulämpötila kaikki yhdessä tekevät tästä viinistä todellisen mestariteoksen. Oli kyse sitten erityisestä tilaisuudesta tai rentouttavasta illasta kotona, Mascot 2018 varmasti tyydyttää vaativimmankin viinin harrastajan.

Täältä voit helposti tilata The Mascot 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.