Siirry pääsisältöön
Brekeriet Lilac
Täältä voit helposti tilata Brekeriet Lilac lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brekeriet Lilac

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Pullo 375 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brekeriet Lilac

Brekeriet Lilac on ruotsalainen olut, jossa yhdistyy perinteinen käsityöläisolut valloittavaan luumun lilan väriin. Tämä ainutlaatuinen olut tarjoaa maistelijalleen ikimuistoisen kokemuksen, jossa maut ja tuoksut herättelevät aisteja.

Härkomst, eli synnyinpaikka, Brekeriet Lilacille on kaunis Skånen alue Ruotsissa. Tällä alueella sijaitseva panimo valmistaa oluita suurella intohimolla ja huolella, mikä näkyy myös tässä uniikissa Lilac-oluessa.

Brekeriet Lilacin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Se tarjoaa maistelijalle makean hedelmäisiä vivahteita, kuten luumua ja kirsikkaa, joiden taustalla häivähtelee hienostuneita mausteisia sävyjä. Tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea uudenlaisen olutelämyksen.

Tuoksu on yhtä miellyttävä kuin maku. Brekeriet Lilacin tuoksusta voi erottaa raikkaita kukkaisia sävyjä, jotka tuovat mieleen kesäisen puutarhan täynnä liljoja ja muita kukkia. Tämä loihtii houkuttelevan tuoksun, joka kutsuu maistelijan ottamaan ensimmäisen siemauksen.

Brekeriet Lilac sopii mainiosti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monipuoliselle ruokalistalle. Tämän oluen täyteläinen maku ja rikas aromi tekevät siitä ihanteellisen kumppanin erilaisille juustoille, kuten sinihome- tai vuohenjuustolle. Lisäksi se sopii mainiosti mausteisten ruokien, kuten thaimaalaisen curryn tai intialaisen kebabateriaalin, rinnalle.

Parhaimman makuelämyksen saavuttamiseksi Brekeriet Lilacin suositellaan nautittavan hieman viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällä tavoin oluen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin.

Brekeriet Lilac on ainutlaatuinen olut, joka yhdistää perinteitä ja innovaatiota. Sen upea luumun lilan väri, täyteläinen maku ja lumoava tuoksu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea jotain uutta ja kiehtovaa.

Täältä voit helposti tilata Brekeriet Lilac lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.