Siirry pääsisältöön
Gaja Barbaresco 2019
Täältä voit helposti tilata Gaja Barbaresco 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gaja Barbaresco 2019

Italia PiemonteBarbaresco Pullo 1500 ml 14% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Gaja Barbaresco 2019

Gaja Barbaresco 2019 on poikkeuksellisen hienostunut viini, joka vie sinut matkalle Pohjois-Italian sydämeen. Tämä viini on valmistettu huolella valituista nebbiolon rypäleistä, jotka kasvavat Barbarescon kuuluisilla tarhoilla. Sen kaunis syväpunainen väri ja tiheä koostumus ovat ensimmäisiä vihjeitä sen hienoudesta.

Gaja Barbaresco 2019 tarjoaa monitasoisen makuprofiilin, jossa tuntuu vivahteikas sekoitus tummia marjoja, luumuja ja kirsikoita. Sen täyteläinen maku yhdistää täydellisesti pehmeät tanniinit ja raikkaan hapokkuuden, luoden harmonisen ja tasapainoisen kokonaisuuden. Viinin pitkä ja intensiivinen jälkimaku jättää jälkeensä mausteisen ja hienostuneen jälkimaun.

Gaja Barbaresco 2019:n tuoksussa ilmenee runsaita aromeja punaisista marjoista ja kypsistä hedelmistä, jotka sekoittuvat hienovaraisiin mausteisiin ja maa-altaan vivahteisiin. Sen hienostunut tuoksu tuntuu houkuttelevana ja kutsuvana, vihjaillen sen ainutlaatuisesta mausta ja laadusta.

Tätä upeaa viiniä voi nauttia sellaisenaan tai sen kanssa tarjoillaan erilaisia herkkuja. Se on täydellinen valinta punaista lihaa, riistaa ja vahvoja juustoja sisältävien ruokien kumppaniksi. Sen monipuolisuus mahdollistaa myös sen nauttimisen esimerkiksi pähkinöiden, suklaan tai kahvin kera.

Gaja Barbaresco 2019 suositellaan tarjoiltavaksi viilennettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jolloin sen monipuoliset maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen ja täydentää täydellisesti kattauksesi juhlavaa tilaisuutta tai rentoa illallista varten.

Gaja Barbaresco 2019 on elegantti ja ylellinen viini, joka sopii niin viininharrastajille kuin aterioiden nautiskelijoille. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja ruokapöytään. Nauti tästä mahtavasta viinistä ja anna sen viedä sinut matkalle Pohjois-Italian viinialueiden taikaan!

Täältä voit helposti tilata Gaja Barbaresco 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.