Siirry pääsisältöön
Dogliani Altare di Altare Nicholas 2021
Täältä voit helposti tilata Dogliani Altare di Altare Nicholas 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dogliani Altare di Altare Nicholas 2021

Italia PiemonteDogliani Dolcetto Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Dolcetto

Om Dogliani Altare di Altare Nicholas 2021

Dogliani Altare di Altare Nicholas 2021 on laadukas ja elegantti viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini tulee Dogliani-alueelta Piemonten maakunnasta, Italiasta, joka on tunnettu korkeatasoisista viineistään. Vain parhaista rypäleistä valmistettu Nicholas 2021 heijastaa paikallista perinnettä ja viininviljelyn huippuosaamista.

Dogliani Altare di Altare Nicholas 2021:n ainutlaatuinen maku on täynnä moniulotteisia sävyjä. Se tarjoaa runsaan hedelmäisyyden, jossa yhdistyvät kypsän kirsikan, luumun ja mustikan aromit. Tämä täyteläinen viini on samettisen pehmeä suutuntumaltaan, ja sen hienovarainen mausteisuus tasapainottaa hedelmäisyyttä täydellisesti.

Viinin houkutteleva tuoksu avautuu ensin raikkailla marjaisilla nuoteilla, jotka sekoittuvat tyylikkäästi kukkaisiin aromien ja hienoisten mausteiden kanssa. Tämä tuoksumaailma kutsuu sinut tutustumaan viinin monipuoliseen makumaailmaan ja antaa vihjeitä sen moniulotteisuudesta.

Dogliani Altare di Altare Nicholas 2021 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, esimerkiksi seurustelujuomana tai illallisen alkumaljana. Se täydentää erinomaisesti punaisen lihan, kypsien juustojen ja mausteisten ruokien kanssa. Tämä viini on myös hyvä valinta erityistilaisuuksiin ja gaalaillallisiin.

Optimaalisen nautiskelukokemuksen varmistamiseksi suosittelemme nauttimaan Dogliani Altare di Altare Nicholas 2021-viinin hieman viilennettynä. Parhaat makuelämykset saavutetaan nauttimalla sitä noin 16-18 asteisena. Tämä lämpötila tuo esiin viinin monipuoliset aromit ja tasapainoisuuden.

Dogliani Altare di Altare Nicholas 2021 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta viiniä ja haluavat kokea Piemonten alueen ainutlaatuisen viiniperinnön. Tämä viini tarjoaa elegantin ja maukkaan kokemuksen, joka jättää unohtumattoman jälkivaikutelman.

Täältä voit helposti tilata Dogliani Altare di Altare Nicholas 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.