Siirry pääsisältöön
Ruppertsberger Imperial Riesling 2022
Täältä voit helposti tilata Ruppertsberger Imperial Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ruppertsberger Imperial Riesling 2022

Saksa Pfalz Riesling Pullo 750 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.9g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Riesling

Om Ruppertsberger Imperial Riesling 2022

Ruppertsberger Imperial Riesling 2022 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa herkullisen makukokemuksen. Sen alkuperä houkuttelee viinin ystäviä ympäri maailman. Tämä korkealaatuinen riesling tulee Ruppertsbergerin alueelta, joka sijaitsee Saksassa, tunnettu viinituotannostaan. Alueen ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto tarjoavat optimaaliset olosuhteet viiniköynnöksille, mikä heijastuu tämän viinin ainutlaatuiseen makuun ja aromiin.

Ruppertsberger Imperial Riesling 2022 on täynnä raikkaita ja hedelmäisiä makuja, joissa voi aistia kypsän persikan, hunajan ja sitrushedelmien vivahteita. Lisäksi viinin tasapainoinen hapokkuus antaa sille miellyttävän raikkauden ja pitkän jälkimaun. Tämä viini on ihanteellinen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää hienosti erilaisia ruokalajeja.

Viinissä on myös tunnistettavia tuoksuvivahteita, kuten appelsiinin kukkaa, hunajamelonia ja sitruskukkia. Tämä tekee viinistä houkuttelevan jo pelkästään sen tuoksun perusteella.

Ruppertsberger Imperial Riesling 2022 toimii erinomaisesti seurana monille eri ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja täyteläinen maku sopivat erinomaisesti simpukoille, äyriäisille tai vaalealle lihalle. Se toimii myös hyvin aasialaisen ruoan kumppanina, erityisesti mausteisen thai-keittiön kanssa.

Viini tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteessa, jolloin sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa. Sen keveys ja raikkaus takaavat nautinnollisen viinikokemuksen.

Ruppertsberger Imperial Riesling 2022 yhdistää laadun, ainutlaatuisen maun ja houkuttelevan tuoksun yhdeksi täydelliseksi viinikokemukseksi. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tutustua Ruppertsbergerin alueen viiniteollisuuden parhaimpiin edustajiin.

Täältä voit helposti tilata Ruppertsberger Imperial Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.