Siirry pääsisältöön
Perfect day VdP Méditerranée 2022
Täältä voit helposti tilata Perfect day VdP Méditerranée 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Perfect day VdP Méditerranée 2022

Ranska Méditerranée CinsaultGrenacheRolleSyrah Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah

Om Perfect day VdP Méditerranée 2022

Perfect Day VdP Méditerranée 2022 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä Välimeren alueen parhaita rypälelajikkeita hyödyntäen. Tämä viini on tuotettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka kypsyvät aurinkoisilla ja hedelmällisillä mailla. Sen alkuperästä kumpuava terroir tuo viiniin erityistä luonnetta ja eleganssia.

Perfect Day VdP Méditerranée 2022 tarjoaa täyteläisen ja moniulotteisen maun, joka vie sinut matkalle Välimeren eksoottisiin maisemiin. Sen raikas hapokkuus tuo esiin viinin hedelmäiset piirteet, kuten kypsät punaiset marjat ja auringossa kypsyneet kirsikat. Lisäksi voit aistia viinin hienostuneet mausteet ja kevyen savuisen sävyn, jotka täydentävät sen tasapainoista kokonaisuutta.

Perfect Day VdP Méditerranée 2022:n hienostunut ja houkutteleva aromi lumoaa sinut heti ensimmäisestä tuoksahduksesta. Sen intensiiviset ja herkulliset tuoksut vievät sinut metsäisten metsälaidunten, kukkaisniittyjen ja Välimeren tuoksujen maailmaan. Voit erottaa nuotteja kuten tummaa suklaata, hienostunutta vaniljaa ja tuoreita yrttejä, jotka tekevät tästä viinistä erityisen miellyttävän ja hienostuneen.

Perfect Day VdP Méditerranée 2022 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille herkullisille ruokalajeille. Kokeile sitä grillatun lihan, kypsien juustojen tai tomaattipohjaisten pastaruokien kanssa. Sen moniulotteisuus ja intensiivisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan myös illanistujaisiin tai erityisiin juhlahetkiin.

Viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 °C, jolloin sen aromit pääsevät parhaiten esiin ja sen rakenne on tasapainoisimmillaan. Muista dekantoida viini ennen tarjoilua, jotta sen maut ja tuoksut saavuttavat täyden potentiaalinsa.

Perfect Day VdP Méditerranée 2022 on täydellinen valinta, kun haluat nauttia ainutlaatuisesta viinikokemuksesta, joka yhdistää Välimeren herkulliset maut ja aromit. Se on viini, joka vie sinut hetkeksi etelän lämpimään sydämeen ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä yhdessä läheisten kanssa.

Täältä voit helposti tilata Perfect day VdP Méditerranée 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.