Siirry pääsisältöön
Cerrete  2011
Täältä voit helposti tilata Cerrete 2011 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cerrete 2011

Italia UmbrienSagrantino di Montefalco Pullo 750 ml 15% vol 2011
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2011

Om Cerrete 2011

Cerrete 2011 on laadukas viinivalinta kaikille viininystäville. Tämä viini ansaitsee erityisen huomion sen ainutlaatuisen alkuperän, maun, tuoksun sekä sopivan ruokaparin ja tarjoilulämpötilan vuoksi.

Cerrete 2011 on peräisin parhaista viinitarhoista, joissa rypäleet kasvavat täydellisissä olosuhteissa. Tämä ainutlaatuinen alue antaa viinille sen luonteenomaisen taustan ja luonteen. Sen vaativa valmistusprosessi varmistaa erinomaisen laadun ja tasapainon jokaisessa pisarassa.

Viinin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Sen pehmeä ja samettinen koostumus yhdistyy täyteläiseen hedelmäisyyteen ja hienostuneeseen mausteisuuteen. Jokainen kulho tarjoaa unohtumattoman kokemuksen, joka jättää jäljen makunystyröihin.

Cerrete 2011:n tuoksu on houkutteleva ja miellyttävä. Siinä voi havaita tummia marjoja, kypsää luumua ja mausteita, jotka hymyilevät jokaisella siemauksella. Sen hillitty ja hienostunut tuoksuhuntu herättää mielenkiinnon ja kutsuu nauttimaan lisää.

Tämä viini on täydellinen valinta monille ruokalajeille. Sen pehmeät tanniinit ja hyvin tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä loistavan kumppanin punaiselle lihalle, riistalle ja kypsytetyille juustoille. Sen erilaiset makuvivahteet sopivat hyvin myös suussasulaviin suklaaherkkuihin.

Cerrete 2011 tulisi nauttia optimaalisessa tarjoilulämpötilassa, jotta sen kaikki maut ja aromit tulevat täysin esiin. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä noin 16-18 °C:ssa. Tämä lämpötila auttaa viinin täyteläisiä makuvivahteita pääsemään oikeuksiinsa ja tarjoaa täysin nautinnollisen viinikokemuksen.

Cerrete 2011 on viini, joka tarjoaa laadukkaan ja ikimuistoisen viinikokemuksen. Olipa kyseessä juhlatilaisuus tai rento illanvietto ystävien kanssa, tämä viini tuo aina mukanaan ylellisyyden ja hienostuneisuuden. Valitsemalla Cerrete 2011:n voit olla varma siitä, että teet oikean valinnan viinin suhteen.

Täältä voit helposti tilata Cerrete 2011 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.