Siirry pääsisältöön
pip-pip
Täältä voit helposti tilata pip-pip lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

pip-pip

Yhdistynyt kuningaskunta England ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om pip-pip

"Pip-pip" on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa unohtumattoman matkasi eri makujen ja tuoksujen maailmaan. Pip-pipin alkuperä kätkee sisäänsä salaisuuksia, jotka hypäyttävät sinut eksoottisiin maisemiin. Tämä herkullinen juoma on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista, jotka takaavat sen ainutlaatuisen maun ja tuoksun.

Pip-pipin raikas ja elinvoimainen maku hurmaa jokaisen maistajan. Sen kirpeä, mutta samalla pehmeä ja täyteläinen maku valloittaa sinut ensimmäisestä siemauksesta alkaen. Pip-pipin tuoksu taas on herkullisen intensiivinen ja kutsuva, ja se antaa vihjeitä sen monista makuvivahteista.

Pip-pipin monipuolisuus ruokaparina tekee siitä ihanteellisen valinnan monille eri ruokalajeille. Se sopii täydellisesti esimerkiksi aasialaisiin ruokiin, joissa sen raikas maku ja aromaattinen tuoksu täydentävät ruokien makumaailmaa. Pip-pipin voimakas maku toimii myös erinomaisesti maustamaan kalaruokia ja salaatteja.

Pip-pipin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä herkullisesta juomasta esimerkiksi illallisella ystävien kanssa tai rentoutua sen parissa kotona nautiskellen. Pip-pip on juoma, joka tarjoaa unohtumattomia makuhetkiä ja kuljettaa sinut kaukaisiin kohteisiin jokaisella siemauksella.

Täältä voit helposti tilata pip-pip lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.