Siirry pääsisältöön
Barolo Cerretta Azelia 2018
Täältä voit helposti tilata Barolo Cerretta Azelia 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barolo Cerretta Azelia 2018

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Barolo Cerretta Azelia 2018

Barolo Cerretta Azelia 2018 on hienostunut viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen niin viininharrastajille kuin gourmetaistelijoillekin. Tämä huippuluokan viini tulee Piedmontin alueelta Italiasta, joka on tunnettu maailman parhaista Barolo-viineistä. Viinin valmistuksessa on hyödynnetty hohtavia Celtinjärvikiviä, joista se saa erityisen rikkaan makunsa, vivahteikkaan tuoksunsa ja ainutlaatuisen eleganssinsa.

Barolo Cerretta Azelia 2018 täyttää suun moniulotteisella maullaan. Siinä voi aistia tummia hedelmiä, kuten kirsikkahilloa ja luumuja, sekä paahteisia ja mausteisia sävyjä, kuten vaniljaa ja neilikkaa. Viini on täyteläinen ja samettisen pehmeä suutuntumaltaan, ja sen pitkä jälkimaku jättää makuaistit tyydyttyneiksi ja miellytetyiksi.

Viinin tuoksussa voi havaita runsaan punamarjaisuuden yhdistettynä kevyen maustetoiveikkaisiin sävyihin. Löydät tuoksusta myös hienovaraisia kukkaisia ja maamaisia vivahteita. Tämä viini on juuri oikea valinta niille, jotka arvostavat monitahoisia ja hienostuneita tuoksuja viinissään.

Barolo Cerretta Azelia 2018 on täydellinen valinta monenlaisiin ruokapöytiin. Sen täyteläinen ja mausteinen maku sopii erinomaisesti punaisen lihan, erityisesti naudanlihan ja poronlihan, kanssa tarjoiltavaksi. Viinin tanniinisus on pehmeää ja miellyttävää, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin myös riistaruokien, kuten peuran ja kaniinin, kanssa. Lisäksi se sopii mainiosti kypsytetyn juuston seuraan.

Tätä herkkua kannattaa nauttia hieman viileänä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila tuo esiin viinin moninaiset aromit ja tasapainottaa sen rakenteen. Barolo Cerretta Azelia 2018 on viini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä ja jättää jäljen kaikkiin siihen tutustuviin.

Täältä voit helposti tilata Barolo Cerretta Azelia 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.