Siirry pääsisältöön
Keller Grüner Silvaner Trocken 2020
Täältä voit helposti tilata Keller Grüner Silvaner Trocken 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Keller Grüner Silvaner Trocken 2020

Saksa Rheinhessen Silvaner Pullo 750 ml 11.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Silvaner

Om Keller Grüner Silvaner Trocken 2020

Keller Grüner Silvaner Trocken 2020 on maukas ja raikas viini, joka sopii täydellisesti monenlaisiin tilaisuuksiin. Tämän viinin ainutlaatuinen alkuperä ja huolella valittu rypälelajike tekevät siitä todellisen herkun viinin ystäville.

Tämä viini tulee Kellerin viinitilalta, joka sijaitsee idyllisessä Frankenin viinialueella Saksassa. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kasvulle ja kypsytykselle. Kellerin viinitila tunnetaan laadukkaista ja puhtaista viineistään, ja heidän Grüner Silvaner Trocken 2020 onkin erinomainen esimerkki tästä laadusta.

Kellerin Grüner Silvaner Trocken 2020 tarjoaa herkullisen maun ja tasapainoisen hapokkuuden. Viini on kuiva ja raikas, jossa tuntuu sitruunan ja omenan vivahteita. Se jättää suuhun miellyttävän jälkimaun, joka kutsuu ottamaan seuraavan siemauksen. Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi myös toimia mainiona ruokaviininä.

Tämän viinin houkutteleva aromi on täynnä tuoreita hedelmäisiä sävyjä ja subtiileja kukkaistuoksuja. Sen intensiiviset ja miellyttävät tuoksut tekevät siitä houkuttelevan valinnan niille, jotka arvostavat viinin monipuolista tuoksumaailmaa.

Kellerin Grüner Silvaner Trocken 2020 on täydellinen valinta erilaisille ruokalajeille. Sen raikkaus ja tasapaino täydentävät hienosti mereneläviä, vaaleita kaloja, salaattia ja kasvisruokia. Viini voi myös hyvin seurata mausteisia aasialaisia ruokia, tarjoten raikkaan vastapainon tulisille mauille.

Tämä viini tulisi tarjoilla viileänä noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen parhaat ominaisuudet pääsevät esiin. Sen raikas hapokkuus ja miellyttävät maut tulevat esiin parhaiten kun viini nautitaan oikeassa lämpötilassa.

Kellerin Grüner Silvaner Trocken 2020 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen valinta viinin ystäville, jotka arvostavat ainutlaatuista alkuperää, herkullista makua ja monipuolisia ruokapareja. Tämä viini tuo aitoa saksalaista laatua ja vivahteikasta kokemusta lasiisi.

Täältä voit helposti tilata Keller Grüner Silvaner Trocken 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.