Siirry pääsisältöön
Ramos Reserva 2020
Täältä voit helposti tilata Ramos Reserva 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ramos Reserva 2020

Portugali Alentejo AragonezSyrahTrincadeira Laatikko 3000 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Aragonez, Syrah, Trincadeira

Om Ramos Reserva 2020

Ramos Reserva 2020 on erinomainen viini, joka tarjoaa herkullista makuelämystä ja hienostunutta tyyliä. Tämä viinilajike on valmistettu parhaimmista rypäleistä, joten se edustaa korkeatasoista viinintuotantoa. Sen alkuperä on tärkeä tekijä, ja se juhlistaa rikasta historiaa ja perinnettä.

Ramos Reserva 2020:n maku on hienostunut ja moniulotteinen. Viinin tanniinit ovat pehmeät ja tasapainoiset, mikä tekee siitä silkkinen suussa. Sen täyteläinen rakenne antaa tilaa monille erilaisille mausteille, kuten kypsille marjoille, tummalle suklaalle ja paahteisille nuoteille. Näiden elementtien yhdistelmä luo koskettavan ja pitkän jälkivaikutelman.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja aromikas. Siinä on lämpimät ja kukkaiset vivahteet, jotka tuovat mieleen makeita hedelmiä ja vaniljaa. Näitä hienoja yksityiskohtia on tarkkaan tasapainotettu, jotta viinin kokonaisuus on miellyttävä ja houkutteleva.

Ramos Reserva 2020 on täydellinen valinta monille erilaisille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin punaisen lihan, metsästysruokien ja mausteisten kastikkeiden kanssa. Samalla se on erinomainen seuralainen juustojen ja suklaan kanssa. Tämä viinilajike tarjoaa jokaiselle aterialle upeat makuelämykset.

Optimaalinen tarjoilulämpötila Ramos Reserva 2020 -viinille on 16-18°C. Tällöin sen laadukkaat maut pääsevät täysin oikeuksiinsa ja viini voi kehittyä lasissa parhaalla mahdollisella tavalla. Muista antaa viinille hetki hengittää ennen tarjoilua, jotta sen maut pääsevät täysin esiin.

Ramos Reserva 2020 on viini, joka yhdistää elegantin tyylikkyyden ja erinomaiset maut. Sen alkuperä, makuelämykset ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä loistavan valinnan kaikenlaisille tilaisuuksille ja ruokalajeille. Anna tämän viinin rikastuttaa ruokailuelämyksiäsi ja tarjota unohtumattomia makuhetkiä.

Täältä voit helposti tilata Ramos Reserva 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.