Siirry pääsisältöön
Opta Encruzado  2022
Täältä voit helposti tilata Opta Encruzado 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Opta Encruzado 2022

Portugali Dão Encruzado Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Encruzado

Om Opta Encruzado 2022

Opta Encruzado 2022 on laadukas ja herkullinen valkoviini, joka on peräisin Portugalin Dao-alueelta. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa upean tasapainon hapokkuuden ja täyteläisyyden välillä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ruokien kanssa tai nautittavaksi sellaisenaan.

Opta Encruzado 2022:n maku on raikas ja hedelmäinen, jossa voi aistia sitrushedelmiä, aprikoosia ja päärynää. Se tarjoaa myös miellyttävän kermaisen suutuntuman, joka tekee siitä pehmeän ja hienostuneen.

Tuoksultaan Opta Encruzado 2022 on elegantti ja hienostunut. Siinä voi aistia trooppisia hedelmiä, kuten ananasta ja passionhedelmää, sekä subtiileita kukkaistuoksuja, kuten appelsiininkukkaa ja jasmiinia.

Tämä viini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Se täydentää hienosti erilaisia mereneläviä ja kalaa, kuten grillattua lohta tai simpukoita. Opta Encruzado 2022 sopii myös loistavasti salaattien, kana- ja pastaruokien sekä kevyiden juustojen kanssa.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Opta Encruzado 2022 viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Näin sen raikas ja hedelmäinen maku pääsee parhaiten esiin ja se tarjoaa täydellisen tasapainon viinin ominaisuuksille.

Opta Encruzado 2022 on loistava valinta niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja laadukkaasta valkoviinistä. Sen monipuolisuus ruokien pariksi tekee siitä erinomaisen valinnan niin illalliselle, juhliin kuin rennompiin hetkiin ystävien kanssa. Kokeile Opta Encruzado 2022:ta ja anna sen herkullisen maun viedä sinut mukanaan Portugaliin.

Täältä voit helposti tilata Opta Encruzado 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.